GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φίλη Στ. Μαυρίδη: Θα αυτοκτονούσε γιατί δεν του φέρθηκαν καλά στην δουλειά

Η συνάδελφος του Σταύρου Μαυρίδη, ηθοποιός Λίτσα Γιάννου, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έφτασε στο διαμέρισμα του ταλαιπωρημένου «Φωτάκη» ...


Η συνάδελφος του Σταύρου Μαυρίδη, ηθοποιός Λίτσα Γιάννου, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έφτασε στο διαμέρισμα του ταλαιπωρημένου «Φωτάκη» την Κυριακή, αμέσως μόλις δήλωσε στον αέρα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» ότι σύντομα θα αυτοκτονήσει.
Η ίδια συγκλονισμένη περιγράφει το περιστατικό αλλά και την κατάθεση της στην αστυνομία: «Αυτό που θα σας πω είναι ακριβώς και αυτό που κατέθεσα και στην αστυνομία! Όταν είδα την εκπομπή του «Ε» για τον Σταύρο, κατευθείαν πήγα στο σπίτι του απέξω (μαζί με την κόρη της)! Εκεί ήταν ένα φωτογράφος μίας εφημερίδας και μία άλλη φίλη μας ηθοποιός! Του χτύπησα το κουδούνι και του ζήτησα να ανέβω. Εκείνος το μόνο που μου είπε είναι πως θέλει 1 σουβλάκι, 1 coca cola και ένα πακέτο τσιγάρα! Έτσι λοιπόν πήγα τα πήρα και άνοιξε σιγά σιγά την πόρτα χωρίς να με αφήνει να μπω και του λέω εκείνη την στιγμή.. «Σταύρο εσύ μου είχες πει να μην μελαγχολώ από το συγκεκριμένο επάγγελμα!» και μου λέει: «Α! Εσύ είσαι; Που το θυμήθηκες; Μπείτε μέσα!». Κι έτσι μπήκαμε! Εκεί καθίσαμε ακριβώς 1μιση ώρα! Πραγματικά τον βρήκα σε άθλια κατάσταση, δεν μπορώ να σας περιγράψω καν, φορούσε μόνο ένα πουκάμισο και προσπάθησα απλώς να του φορέσω ένα παντελόνι! Του ζήτησα στην συνέχεια να πάμε έξω στις σκάλες να κάνουμε ένα τσιγάρο και να τα πούμε! Και με ακολούθησε! Μιλήσαμε, χαλάρωσε, γελάσαμε κι εκείνη την ώρα ήρθε η αστυνομία!»
Τι τον οδήγησε ωστόσο στην απόφαση ή στην σκέψη του να θέλει να βάλει τέλος στην ζωή του: «Τον πήρε η αστυνομία και πήγαμε όλοι μαζί στο τμήμα για να καταθέσουμε! Εκεί τον ρώτησα για ποιον λόγο είπε κάτι τέτοιο και μου είπε: «Δεν μου φέρθηκαν καλά στην δουλειά μου με τα φυλλάδια! Ενώ το αφεντικό μου είναι πάρα πολύ καλό και με προσέχει, οι συνάδερφοι μου συνέχεια με κοροϊδεύουν, δεν μου φέρθηκαν καθόλου καλά!» μου είπε.» δήλωσε στο Youweekly.gr η Λίτσα Γιάννου.
«Έγραψε δημοσίευμα εφημερίδας ότι ήταν εκεί ψυχολόγος! Δεν ισχύει τίποτα τέτοιο! Μόνο εγώ ήμουν! Έγραψαν ότι πήγε συγγενικό του πρόσωπο! Ούτε αυτό ισχύει! Δεν πήγε κανείς εκεί, παρά μόνο εγώ! Είναι όλα ψέματα! Κανείς συγγενής, κανένας φίλος, κανένας συνάδερφος, μονο εγώ!» και συνεχίζει…
Στην ερώτηση αν όντως ήθελε να αυτοκτονήσει ή ήταν μία παρορμητική δήλωση η φίλη του Σταύρου Μαυρίδη είπε:  «Εκεί που καθόμασταν στο τμήμα τον ρώτησα πάλι και μου λέει «Αν δεν ήσουν εσύ εδώ δεν ξέρω που θα βρισκόμουν αυτή την στιγμή»! Δεν είχε πιει τίποτα, όπως είπαν, το μόνο που είχε πιει ήταν μία μπύρα! Δεν είχε κοιμηθεί όμως καθόλου! Δεν είχε φάει τίποτα! Ήταν ένας άνθρωπος ταλαιπωρημένος!»
Για ποιον λόγο πήγε λοιπόν στο νοσοκομείο; «Στις 10 μου είπαν ότι θα τον πάνε στο Αιγινήτιο Νοσοκομείο! Από εκεί, επειδή δεν μπορούσα να ακολουθήσω, με πήρε τηλέφωνο ο γιατρός και μου είπε πως θα του δώσουν κάποια φαρμακευτική αγωγή, αλλά επειδή μένει μόνος του και δεν θα την πάρει θα τον κρατήσουν μέσα! Το ίδιο βράδυ τον μετέφεραν στο Θριάσιο Νοσοκομείο, εμένα οι γιατροί μου είπαν ότι θα τον παρακολουθούν, δεν ξέρω πόσο θα τον κρατήσουν έγκλειστο!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση