GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα φούξια στρινγκ δώρο στη Σοφία Βόσσου

Πάρτι-έκπληξη με δώρα-φωτιά για τη Σοφία Βόσσου ετοίμασαν, με αφορμή τα γενέθλιά της, που ήταν την Κυριακή, ο αρραβωνιαστικός της Ερν...


Πάρτι-έκπληξη με δώρα-φωτιά για τη Σοφία Βόσσου ετοίμασαν, με αφορμή τα γενέθλιά της, που ήταν την Κυριακή, ο αρραβωνιαστικός της Ερνέστο Οβσεπιάν και η κόρη της Ερασμία Μάνου. 

Σύμφωνα με την Espresso, οι δύο τους κάλεσαν μυστικά στο σπίτι της τραγουδίστριας όλους τους φίλους της. 
Χωρίς να πάρει είδηση τι γινόταν πίσω από την πλάτη της, η Σοφία επέστρεψε στο διαμέρισμά της και τους βρήκε όλους εκεί να της τραγουδούν το «Happy Birthday». 

Μετά την αρχική έκπληξη, έσβησε ενθουσιασμένη το ένα κεράκι που στόλιζε την τούρτα της και ύστερα σαν μικρό παιδί άνοιξε τα δώρα της! 

Ανάμεσά τους ήταν ένα ζευγάρι πιτζάμες με τον αγαπημένο της ήρωα, τον Σνούπι, που φόρεσε αμέσως, ένας μεγάλος σταυρός με γαλάζια πέτρα, ένα ζευγάρι πλεκτές χριστουγεννιάτικες κάλτσες κι ένα φούξια στρινγκ, που μπορεί να μην το πρόβαρε, αλλά τέσταρε την ελαστικότητά του μπροστά στον φωτογραφικό φακό!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση