GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρήγας: Δεν υπάρχει περίπτωση η κυβέρνηση να λάβει επιπλέον μέτρα

«Η διαπραγμάτευση είναι σκληρή αλλά την κάνουμε με έντιμο τρόπο» υπογράμμισε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης...


«Η διαπραγμάτευση είναι σκληρή αλλά την κάνουμε με έντιμο τρόπο» υπογράμμισε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας.
Ο κ. Ρήγας, μιλώντας στην ΕΡΤ, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η δεύτερη αξιολόγηση θα κλείσει και διαμήνυσε πως «δεν υπάρχει περίπτωση να λάβει επιπλέον μέτρα η κυβέρνηση».
Απαντώντας στο άρθρο των στελεχών του ΔΝΤ για την απελευθέρωση των απολύσεων τόνισε ότι η κυβέρνηση θέλει στα εργασιακά να επανέλθει το ευρωπαϊκό κοινωνικό κεκτημένο. Παράλληλα κατηγόρησε τη ΝΔ ότι στοχεύει σε απολύσεις στο Δημόσιο μιλώντας για περιορισμό των δαπανών.
Ο κ. Ρήγας υποστήριξε ότι το σχέδιο της κυβέρνησης φαίνεται ότι αποδίδει και έφερε ως παράδειγμα την υπεραπόδοση των εσόδων και τις προοπτικές για ανάπτυξη της οικονομίας. Σημείωσε ότι όπως έπραξε η κυβέρνηση με τους συνταξιούχους και το επίδομα, θα συνεχίσει να αποδίδει στην κοινωνία πόρους που προέρχονται από υπεραπόδοση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση