GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαχαίρωσαν πρόσφυγα και έφτασε με τα πόδια αιμόφυρτος στο νοσοκομείο

Με πολλαπλά τραύματα, κατά πάσα πιθανότητα από μαχαίρι, στο πάνω μέρος του σώματος του και κυρίως στο θώρακα και στα χέρια, νοσηλεύετ...


Με πολλαπλά τραύματα, κατά πάσα πιθανότητα από μαχαίρι, στο πάνω μέρος του σώματος του και κυρίως στο θώρακα και στα χέρια, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Χίου από το βράδυ της Κυριακής, 25 Δεκεμβρίου, ένας 26χρονος Σύριος. 

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας , και όπως προέκυψε από την κατάθεσή του θύματος, ο 26χρονος δέχθηκε το βράδυ των Χριστουγέννων στην ευρύτερη περιοχή του καταυλισμού της Σούδας, επίθεση πέντε αγνώστων σε αυτόν ατόμων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σύριος ισχυρίζεται ότι του επιτέθηκαν Αλγερινοί μετανάστες.

Το βράδυ των Χριστουγέννων έφτασε πεζή, αν και αιμόφυρτος, στην πύλη του νοσοκομείου, όπου και λιποθύμησε για να μεταφερθεί στη συνέχεια στο τμήμα επειγόντων περιστατικών.

Για λόγους ασφαλείας, αν και η κατάστασή του τραυματισμένου δεν ενέπνεε ανησυχία, ο 26χρονος εισήχθη και παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση