GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑΤΙ το Άγιον Όρος στηρίζει τον Κ. Βελόπουλο

‘Ψήφο’ εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Βελόπουλο δίνει το Άγιον Όρος. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του orthodoxianews.gr όλος ο Ιερός Τόπος ...

‘Ψήφο’ εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Βελόπουλο δίνει το Άγιον Όρος. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του orthodoxianews.gr όλος ο Ιερός Τόπος στηρίζει τον Κυριάκο Βελόπουλο, καθώς στο πρόσωπό του βλέπουν έναν πολιτικό με πραγματική πίστη στην Ορθοδοξία και αγάπη για την Πατρίδα.
Από την έρευνά μας προέκυψαν στοιχεία εξαιρετικά ενδιαφέροντα. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ επισκέπτεται κάθε χρόνο το Άγιον Όρος (τουλάχιστον 10 φορές ανά έτος) σε αναζήτηση πνευματικής ηρεμίας και καθοδήγησης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως όλοι οι Ηγούμενοι τον προσφωνούν με το μικρό του όνομα.
Έχει τακτική επικοινωνία με όλες τις μονές όπως με τη Μονή Βατοπεδίου όπως

τη μονή Παντελεήμονος


τη μονή Αγίας Λαύρας



ενώ εντύπωση προκαλεί, σε όσους γνωρίζουν τα του Αγίου Όρους, πως είναι ιδιαίτερα αγαπητός και στους μοναχούς της Μονής Εσφιγμένου.



Αξίζει επίσης να τονιστεί πως οι πληροφορίες μας λένε ότι έχει βοηθήσει στην ανέγερση της Σκεπής της Μονής της Παναγίας της Πορταίτισσας στις Καρύες. Ο ίδιος πάντως, όποτε ερωτάται, αποφεύγει να απαντήσει.
Τέλος αξίζει να τονιστεί πως έχει εξαιρετικές σχέσεις και με τον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, Κύριλλο και φυσικά με τον Πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Τέλος οι πληροφορίες μας λένε πως αυτό το σαββατοκύριακο θα βρίσκεται εκ νέου στο Άγιον Όρος, με αφορμή και την έλευση του Νέου Έτους και θα καθίσει αρκετές μέρες καθώς δεν το κάνει για τα μάτια του κόσμου. Προς ενημέρωση, διότι δεν είναι όλοι οι πολιτικοί το ίδιο…

1 σχόλιο

  1. ''Μπορειτε να βρειτε ποιου σουπερ εθνοπατριωτη αρχηγου ειναι αυτεs οι καταθεσειs;
    ixnos.blogspot.gr/2016/12/blog-post_698.html
    το trelopon γεμιζει τιs καταθεσειs πορδεs κλανει τσιρλα κανει
    Master Quiz:στο mpoyrdoklanart.tv ο λουλουκοs και η αχτενιστη κοτερατζου του ANGOREA 10 γραμματα..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση