ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Κίνα - Καθηγητής ανάγκασε αργοπορημένους φοιτητές να χαστουκίσουν ο ένας τον άλλον - ΒΙΝΤΕΟ

Share it:

Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, και δείχνει έναν καθηγητή στην Κίνα να αναγκάζει τους φοιτητές του να χαστουκίζουν ο ένας τον άλλον, επειδή… είχαν καθυστερήσει στο μάθημα.
Πολλές φορές τους παροτρύνει να χαστουκίζουν πιο δυνατά και τους απειλεί ότι θα τους χαστουκίσει ο ίδιος αν δεν το κάνουν.
Κάποια στιγμή μάλιστα, επεμβαίνει για να χαστουκίσει δυο φοιτήτριες.
Το βίντεο που δημοσιεύθηκε στο κινεζικό social media Weibo, τραβήχτηκε στα κρυφά και στη λεζάντα του έγραφε ότι το περιστατικό συνέβη επειδή οι φοιτητές άργησαν να πάνε στο μάθημα.
Ο καθηγητής ονομάζεται Lu Ping και ανήκε στο διδακτικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Ιατρικής της επαρχίας Γκανσού. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανεπιστημίου, έχει πλέον απολυθεί.
Δείτε το βίντεο:
Share it:

Διεθνή

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση