GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυτιλήνη: Δυο ανήλικα παιδιά πνίγηκαν με το αυτοκίνητο στη θάλασσα

Βουτιά θανάτου σήμερα Δευτέρα τα χαράματα στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Νεκροί ανασύρθηκαν δυο ανήλικοι εκ των οποίων ο ένας φέρεται ότι ...


Βουτιά θανάτου σήμερα Δευτέρα τα χαράματα στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Νεκροί ανασύρθηκαν δυο ανήλικοι εκ των οποίων ο ένας φέρεται ότι οδηγούσε, ενώ τρεις επίσης ανήλικοι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κατάφεραν και βγήκαν ζωντανοί.

Το περιστατικό έγινε στην προκυμαία στις 3:30 περίπου , λίγα μέτρα από το παλιό Δημαρχείο στο ύψος του καφέ «Πανελλήνιον». Το αυτοκίνητο κατευθυνόταν προς το παλιό Δημαρχείο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για άγνωστο λόγο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ανέβηκε στο φαρδύ πεζοδρόμιο και βούτηξε στη θάλασσα.

Οι τρεις διασωθέντες νοσηλεύονται τραυματισμένοι και σε κατάσταση σοκ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού και οχήματος Οδικής Βοήθειας έγινε η ανάσυρση του αυτοκινήτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση