GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζιτζικώστας: Θέλουμε η Θεσσαλονίκη να γίνει ο προορισμός του Σαββατοκύριακου

Μιλώντας στον Realfm 97.8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας δήλωσε ότ...


Μιλώντας στον Realfm 97.8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας δήλωσε ότι γίνεται προσπάθεια να καταστεί η Θεσσαλονίκη προορισμός του Σαββατοκύριακου.

«Έχουμε κατορθώσει με σκληρή δουλειά να αυξήσουμε το τουριστικό ρεύμα προς την περιοχή μας. Δουλεύουμε πολύ με τις χώρες που βρίσκονται κοντά μας και απόδειξη αυτού είναι ότι έχει αυξηθεί πολύ το ποσοστό των τουριστών που έρχονται οδικώς. Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να γίνει ένας προορισμός Σαββατοκύριακου η Θεσσαλονίκη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τζιτζικώστας και πρόσθεσε:

«Προς τον σκοπό αυτό οργανώνουμε συγκεκριμένες εκδηλώσεις και δράσεις στις γειτονικές χώρες στη Βουλγαρία, στη Σερβία που εκεί έχουμε και το ειδικό ενδιαφέρον των Σέρβων λόγω του θρησκευτικού τουρισμού και τους δημιουργούμε πακέτα τα οποία μέσα έχουν και δύο-τρεις μέρες στον Άγιο Όρος».

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση