GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήμαρχος προσέλαβε… στρίπερ για το πάρτι των συνταξιούχων

Απρόσμενη έκπληξη για τους συνταξιούχους στη γιορτή που διοργάνωσε ο δήμος της Loyoza del Valle στη Μαδρίτη, όταν για τη διασκέδασή του...


Απρόσμενη έκπληξη για τους συνταξιούχους στη γιορτή που διοργάνωσε ο δήμος της Loyoza del Valle στη Μαδρίτη, όταν για τη διασκέδασή τους εμφανίστηκε στρίπερ.
Ο δήμαρχος της πόλης Jose Manuel Jimenez, διοργάνωσε δείπνο για τους συνταξιούχους, το οποίο περιλάμβανε και μία «πικάντικη» έκπληξη: Μία γυμνή χορεύτρια με κόκκινα φτερά στο κεφάλι.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της El Correo, αρκετοί από τους παριστάμενους αποχώρησαν από τη γιορτή από ντροπή ενώ ο τοπικός άρχοντας υπερασπίστηκε την τολμηρή απόφασή του. «Σχεδόν πάντα φέρνουμε καλλιτέχνες τέτοιου είδους», δήλωσε και συμπλήρωσε πως η χορεύτρια δεν ήταν γυμνή αλλά φορούσε ένα κορμάκι που έμοιαζε έτσι. Πάντως αρκετοί ήταν και εκείνοι που άρχισαν να γελούν και να τραβούν βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση