GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κάλιαρι απέρριψε κινεζική πρόταση για τον Ιμπάρμπο

Το σίριαλ με το μέλλον του Βίκτορ Ιμπάρμπο καλά κρατεί και το νέο επεισόδιο αναμένεται να έχει ουσιαστικό ρόλο στα όσα πρόκειται να σ...


Το σίριαλ με το μέλλον του Βίκτορ Ιμπάρμπο καλά κρατεί και το νέο επεισόδιο αναμένεται να έχει ουσιαστικό ρόλο στα όσα πρόκειται να συμβούν εντός Ιανουαρίου για τον Κολομβιανό επιθετικό του Παναθηναϊκού, που όμως δεν υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο της ιταλικής έκδοσης του Sky Sport, Μανουέλε Μπαϊοκίνι, έφτασε στα γραφεία της Κάλιαρι (ομάδα που διατηρεί τα δικαιώματα του Κολομβιανού) πρόταση από την κινεζική Wuhan Zall ύψους 3 εκατ. ευρώ, προκειμένου να γίνει το deal. 

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι οι Ιταλοί τον έχουν παραχωρήσει δανεικό στον Παναθηναϊκό δεν μπήκαν σε ιδιαίτερες σκέψεις, απορρίπτοντας με συνοπτικές διαδικασίες την πρόταση και μάλιστα ζήτησαν τα διπλάσια προκειμένου να δώσουν το «ΟΚ». 

Πλέον, μένει να φανεί αν οι Κινέζοι θα επιστρέψουν με πιο υψηλή πρόταση εξυπηρετώντας σε μεγάλο βαθμό και το «τριφύλλι».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση