GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ (πάλι) ΧΛΙΔΑΤΕΣ διακοπές ο Καραμανλής...

Και αυτά τα Χριστούγεννα ο Κώστας Καραμανλής και η οικογένειά του θα τα περάσουν στη Σερβία, στο χιονοδρομικό κέντρο του Κοπαόνικ, όπως ...

Και αυτά τα Χριστούγεννα ο Κώστας Καραμανλής και η οικογένειά του θα τα περάσουν στη Σερβία, στο χιονοδρομικό κέντρο του Κοπαόνικ, όπως και πέρυσι.
Ο Καραμανλής έφτασε το Σάββατο, ενώ από την Παρασκευή βρίσκονται εκεί οι οικογένειες Στυλιανίδη και Σκρέκα.
Κάθε χρόνο στο Κοπαόνικ η οικογένεια του Καραμανλή περνά όμορφες στιγμές κάνοντας σκι, ενώ ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής «ξεσκίζεται» στο καλό φαγητό με τους κολλητούς του.



Ο Κώστας Σκρέκας, μάλιστα, κανόνισε για άλλη μια χρονά το ταξίδι.


Ο γαμπρός του βουλευτή Τρικάλων και συνέταιρος του σε διάφορες επιχειρήσεις Άλεξανδρος Κρομμύδας έχει στην πιο «in» περιοχή για χειμερινά σπορ της Σερβίας, στο βουνό Κοπαόνικ, ένα υπέροχο ξενοδοχείο – θέρετρο.
Ο Άλεξανδρος Κρομμύδας είναι ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας Red Bull Hellas και ιδιοκτήτης του Junior Hotel. O Κώστας Σκρέκας είναι μέλος της Fortis A.E., μέσω της οποίας δραστηριοποιείται από δεκαπενταετίας στον κλάδο της εμπορίας ποιοτικών καταναλωτικών προϊόντων. Η εταιρεία αντιπροσωπεύει τρεις από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους της Ευρώπης και έχει συνάψει συμφωνίες συνεργασίας με μεγάλους ομίλους στον χώρο των τροφίμων και των ποτών.
http://www.fimes.gr/2016/12/karamanlis-kopaonik-servia/#ixzz4TqyzaB2f

3 σχόλια

  1. Έτσι για την ιστορία. Μήπως ξέρετε πόσες φορές πήρε το λόγο να μιλήσει ο Κ.Καραμανλής μέσα στη βουλή από τον Οκτώβριο του 2009 που είχε απαντήσει στις προγραμματικές δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου. Έχω την εντύπωση ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ! Κάνω λάθος; Εφτά χρόνια πλήρους αφωνίας; Υπάρχει άραγε ανάλογο ιστορικό προηγούμενο βουλευτού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΘΛΙΕ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΑ !
    Ένα ατύχημα στη θάλασσα της Κορέας, ήταν αρκετό να καταδείξει το μέγεθος και την ποιότητα ορισμένων Ελλήνων πολιτικών.
    Ο Πρωθυπουργός της Κορέας, υπέβαλε την παραίτησή του, θεωρώντας ελάχιστο δείγμα ευαισθησίας και ανάληψης ευθυνών, τόσο το ατύχημα όσο και το θάνατο τόσων αθώων επιβατών. Πράξη αντρίκια, πράξη που δείχνει ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα στη πολιτική.

    Αντίθετα στην πατρίδα μας, εξ αιτίας της ανεύθυνης και ΑΘΛΙΑΣ συμπεριφοράς της κυβέρνησης Καραμανλή, που οδήγησε την Ελλάδα στην χρεοκοπία και τους Έλληνες σε αμέτρητες αυτοκτονίες με χιλιάδες σήμερα συμπολίτες μας να ζούν στην δυστυχία και στην απόγνωση, ο ηθικός αυτουργός Κωστάκης Καραμανλής, αισθάνεται και συμπεριφέρεται σαν να μην συνέβη …τίποτε.

    Κυκλοφορεί σε όλα τα καλά ‘’στέκια εδεσμάτων’’
    της Ελλάδας και του Εξωτερικού και συνεχίζει ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ και πρωτόγνωρα να εισπράττει αμοιβή για την εγκληματική παρουσία του στη βουλή και στο δημόσιο βίο της χώρας μας.
    Απολαμβάνει αναίσθητα και ασυναίσθητα , τόσων και τόσων παροχών, σε μια περίοδο λιτότητας και φτώχειας, στερώντας το ψωμί από πολλές οικογένειες ανέργων, που πεινάνε και υποφέρουν. Βαρυστομαχιάζει αναίσθητα και προκλητικά κάθε ημέρα απομυζώντας το αίμα και τον ιδρώτα συμπολιτών μας που οδήγησε στην εξαθλίωση και στο θάνατο.

    Αισθανόμενος ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ για τον εαυτόν του ως ηθικού αυτουργού, αποφεύγει να πεί έστω και δυο λόγια. ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, από τους χιλιάδες συγγενείς των θυμάτων του. Να ζητήσει μία συγγνώμη, από τους χιλιάδες άνεργους, τους συνταξιούχους, τους γέρους, τους αδύναμους για την εγκληματική συμπεριφορά , τόσο για τον εαυτόν του ,όσο και για πολιτικούς εγκληματίες συνεργάτες του.

    Και όχι μόνο αυτό δεν κάνει, αλλά περιστοιχιζόμενος από μία ομάδα ατυχών καντηλαναφτών, και πολιτικών σαλτιμπάγκων, διαρρέει, περιρρέει και μολύνει την ατμόσφαιρα με υπονοούμενα για μύχιες και αδιάντροπες σκέψεις του περί επιστροφής στην ενεργό πολιτική. Αληθεύουν αυτά που κάθε λίγο ακούγονται? Είναι πράγματι τόσο αναίσθητος πολιτικός εγκληματίας? Είναι τόσο μηδενιστής και τόσο αχόρταγος ‘’ψευδοπροφήτης’’ και προκλητικός ‘’Καλιγούλας’’?

    Επί τέλους ρε Κωστάκη.
    Δεν παίρνεις την ΔΟΚΤΟΡΑ της..ιατρικής και να μας αδειάσεις τη γωνιά?
    Η ανθρωπιά και ευαισθησία δεν μπήκε ποτέ στο σόϊ σας ούτε από περιέργεια?

    Είσαι λοιπόν …τόσο Κωστάκης?
    Άτυχη πατρίδα, πόσο ακόμη θα υποφέρεις το ζυγό της σκλαβιάς σου???
    Πατριδοκάπηλοι ‘’γαλαζοαίματοι’’ πηλοπλάστες χωρίς…πηλό !!!

    N Bράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 5.000 Χιλιάδες νεκροί αναζητούν τους δολοφόνους τους.

    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ?????

    Κατέστρεψε την Ελλάδα, μας οδήγησε στη δυστυχία και στην αθλιότητα και κρύβεται σαν… άρρωστη γάτα.
    Δεν έχει το θάρρος, τον ανδρισμό, το φιλότιμο, να βγεί να μιλήσει, να απολογηθεί να ζητήσει συγγνώμη ο άθλιος αχόρταγος .
    *Κατέστρεψαν την Ελλάδα από κοινού με τον Σαμαρά και σε γνώσει όλων των ‘’μεγάλων’’ στελεχών του προσωπικού τους αγήματος διαλύσανε την οικονομία και τρώγανε ΟΛΟΙ σαν πεινασμένα όρνια, μέχρις ότου φτάσαμε στο ‘‘πάτο’’ του βαρελιού και άφησαν μόνο την υπογραφή τους και κανείς δεν μίλησε, και κανείς δεν τιμωρήθηκε, αφού η δεξιά είναι η πόρτα, που οδηγεί τους Έλληνες στην κόλαση της δυστυχίας επί 200 σχεδόν χρόνια !!!

    * Σήμερα η δυστυχία βγάζει στο παζάρι της διαφθοράς , την ευτυχία μας, την υγεία μας, το μέλλον των παιδιών μας.

    *Σήμερα οι..επίγονοι ! συνεχίζουν χωρίς ΙΧΝΟΣ ενοχής και μετάνοιας να διεκδικούν την ΑΘΛΙΑ Καραμαλήτικη καταστροφή και ΡΕΜΟΥΛΑ.

    *Κανείς δεν έχει λίγο ΦΙΛΟΤΙΜΟ να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες τόσων νεκρών που αυτοκτόνησαν από την συνειδητή χρεοκοπία της δεξιάς κλίκας.

    *Σήμερα με πολιτική ‘’παρθενορραφή’’ οι συνεργάτες του άθλιου και ανίκανου μπουχέσα, επιζητούν μια ευκαιρία να ‘’πάνε στον παράδεισο’’ της κουτάλας, της προδοσίας, της γενοκτονίας.

    *Σήμερα, ο Τσίπρας δίνει ‘’ασυλία’’ στον εγκληματία Καραμανλή και σαν άλλη ‘’χρυσαλοιφή’’ ..χρυσώνει το μαχαίρι του δεξιού δολοφόνου.

    *Σήμερα η ΔΕΞΙΑ δικαιοσύνη καλύπτει τους ‘’δολοφόνους’’ και αναμένει τις νέες μισθολογικές και ..άλλες προσαυξήσεις.?

    ΕΣΥ Έλληνα τι σκέπτεσαι να κάνεις για τα παιδιά σου? θα κάνεις πάλι πείραμα ώστε μετά τον Σαμαρά και τον Τσίπρα, θα φέρεις στην εξουσία τους πολιτικούς απογόνους του εγκληματία Καραμανλή?

    *Ούτε μία συγγνώμη στον Γιώργο, στον άνθρωπο που μας έσωσε?

    Κι ύστερα θα φταίει πάλι η Μέρκελ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση