GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πιθανή απουσία που βοηθά τον Παναθηναϊκό

Χωρίς έναν από τους βασικούς της παίκτες είναι πολύ πιθανό να παραταχθεί η Ούνιξ Καζάν στον αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (18:00) για...


Χωρίς έναν από τους βασικούς της παίκτες είναι πολύ πιθανό να παραταχθεί η Ούνιξ Καζάν στον αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (18:00) για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Euroleague.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καϊμακόγλου είναι πολύ πιθανό να απουσιάσει από τον αγώνα του Καζάν καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Ο Έλληνας φόργουορντ έχει υψηλό πυρετό από την Τετάρτη (28/12) και ο οργανισμός του είναι αδύναμος. Ο έμπειρος άσος δεν έχει προπονηθεί καθόλου με τους συμπαίκτες του και ήδη βρίσκεται υπό φαρμακευτική αγωγή, ενώ, έχει πάρει και ορούς.

Έτσι, είναι προφανές πως είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την αναμέτρηση της Ούνιξ Καζάν με τον Παναθηναϊκό Superfoods (30/12, 18:00) και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, όταν δηλαδή φτάσει στο γήπεδο με την υπόλοιπη αποστολή των Ρώσων. Για την Ούνιξ δεδομένες και οι απουσίες Πονκρασόφ, Κλαρκ.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, ο Τζεντίλε δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και θα απουσιάσει μαζί με τους Μποχωρίδη και Γκιστ.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Ούνιξ – Παναθηναϊκός εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση