GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια cafe της Αθήνας μας μυούν στη μαγεία των Χριστουγέννων

Είναι η αγαπημένη εποχή όλων μας. Και όσο κι αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε, οφείλετε να ομολογήσετε ότι η μαγεία των Χριστουγέννων...


Είναι η αγαπημένη εποχή όλων μας. Και όσο κι αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε, οφείλετε να ομολογήσετε ότι η μαγεία των Χριστουγέννων σας αγγίζει (έστω λίγο).

Ή ακόμα κι αν δεν σας αγγίζει, στα μέρη που ακολουθούν αυτό θα αλλάξει!

Γράφει η Ελπίδα Πιτάκη

Σε ποια στέκια, λοιπόν, χορεύουμε στους ρυθμούς των Χριστουγέννων;

Δείτε ποια αγαπημένα cafes στην πόλη μεταμορφώθηκαν σε εορταστικό παραμύθι και απολαύστε το για όσο διαρκέσει.

Noel

Αν ένα cafe στην πόλη μας βάζει σε χριστουγεννιάτικο mood, και μάλιστα καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, αυτό δεν είναι άλλο από το Noel στη στοά Κουρτάκη, πίσω από την Πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Με όνομα που παραπέμπει στην αγαπημένη εορταστική περίοδο μικρών και μεγάλων, το Noel καταφέρνει κάθε χρόνο να μας ταξιδέψει στον πιο ονειρικό και παραμυθένιο κόσμο. Αυτό των Χριστουγέννων.

Με εντυπωσιακή και άκρως επιβλητική διακόσμηση, ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα, τέλεια μουσική, εξαιρετικά cocktails αλλά και γευστικές προτάσεις, δεν αποτελεί τυχαία ένα από τα αγαπημένα και καθιερωμένα, πλέον, στέκια downtown.

Πληροφορίες
Κολοκοτρώνη 59Β, τηλ. 211 2159534, fb page: Noel

Little Kook

Ένα παραμυθοπωλείο απέναντι από την κουκλίστικη και φωτισμένο οδό Πιττάκη στου Ψυρρή, υπόσχεται να σας προσφέρει τις πιο εντυπωσιακές και αξέχαστες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις. Στεγασμένο σε ένα διώροφο νεοκλασικό, μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από χριστουγεννιάτικο παραμύθι.

Ο λόγος, φυσικά, για το Little Kook, το πρωτότυπο καφέ- γλυκοπωλείο που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή της λειτουργίας του. Εδώ μέσα κατοικούν όλοι οι πρωταγωνιστές των αγαπημένων μας παραμυθιών, ενώ κάθε χρόνο η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση αφήνει μικρούς και μεγάλους έκπληκτους!

Μάλιστα, διαθέτει και δωμάτιο των Χριστουγέννων, το οποίο παραμένει στολισμένο καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

Στα σημεία αναφοράς του, επίσης, η μεγάλη πληθώρα σε λαχταριστά γλυκά τα οποία σερβίρονται σε μεγάλες μερίδες!

Πληροφορίες
Καραϊσκάκη 17, Ψυρρή, τηλ. 210 3214144

City Bistro

Στην πανέμορφα χριστουγεννιάτικα στολισμένη, ατμοσφαιρική στοά Σπύρου Μήλιου, συναντάμε ένα από τα πιο δημοφιλή meeting points στο κέντρο της Αθήνας. Ζεστό και ανεπιτήδευτο, το City Bistro, αποτελεί ιδανική πρόταση για όλες τι ώρες της ημέρας.

Αποπνέοντας ευρωπαϊκό χαρακτήρα, ο χώρος του ζεστός, με προσεγμένη επίπλωση και ανάλογο φωτισμό, σας προσκαλεί τόσο για coffee ή lunch break κατά τη διάρκεια του shopping, όσο και για επαγγελματικά ραντεβού και χαλαρό ποτό το βράδυ.

Εδώ, μάλιστα, κατά την εορταστική περίοδο μας δημιουργείται η εντύπωση ότι βρισκόμαστε σε χριστουγεννιάτικα, στολισμένους δρόμους κάποιας μεγάλης ευρωπαϊκής μητροπόλεως.

Πληροφορίες
Στοά Σπυρομήλιου, City Link, τηλ. 210 3211315, fb page: City Bistro Athens

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο www.greekguide.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση