GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εορταστική ατμόσφαιρα και events

Προστέθηκε στο δυναμικό του Κολωνακίου τον Απρίλιο του 2016 και έκτοτε αποτελεί ένα από τα πιο stylish στέκια της περιοχής. Ο λόγος για τ...



Προστέθηκε στο δυναμικό του Κολωνακίου τον Απρίλιο του 2016 και έκτοτε αποτελεί ένα από τα πιο stylish στέκια της περιοχής. Ο λόγος για το Mayor στο Κολωνάκι, που για την εορταστική περίοδο μας επιφυλάσσει αξέχαστες στιγμές.
Έτσι, το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων δίνουμε όλοι ραντεβού στο αγαπημένο στέκι για να πάρουμε μέρος στο πάρτι που θα λάβει χώρα, ξεσηκώνοντάς μας με τις μουσικές επιλογές του dj Konstadinos Moutafis.
Επίσης, για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς έχει διαμορφωθεί ένα εορταστικό μενού στα €80/ άτομο το οποίο περιλαμβάνει: ποτήρι σαμπάνιας με ποικιλία από καναπέ, καπνιστό σολομό με μπλίνις με fraise και μπρικ, σορμπέ passion με πέρλες ροδιού, σαλάτα πρωτοχρονιάς, φιλέτο φασιανού με σος μήλου και ψητό φιρίκι και Ναπολεόν λευκής σοκολάτας με φράουλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση