GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Rising Star: Λαμπερή πρεμιέρα

To Rising Star έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής στον ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Λιάγκας καλησπέρισε τους τηλεθεατές του Rising Star, πιο αδυν...


To Rising Star έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής στον ΑΝΤ1.
Ο Γιώργος Λιάγκας καλησπέρισε τους τηλεθεατές του Rising Star, πιο αδυνατισμένος και ανανεωμένος από ποτέ.
«Απόψε αλλάζει ο τρόπος που βλέπουμε τηλεόραση. Αν δεν γκρεμιστούν απόψε τα στούντιο του Καραγιάννη δε θα γκρεμιστούν ποτέ. Για πρώτη φορά ψηφίζεται δωρεάν και μπορείτε να αναδείξετε τα αστέρια μας» είπε φανερά ενθουσιασμένος ο παρουσιαστής και παρουσίασε στον κόσμο τον Αντώνη Ρέμο, την Δέσποινα Βανδή, τον Κώστα Μακεδόνα και τον Χρήστο Μάστορα, οι οποίοι ήταν γυρισμένοι πλάτη προς το κοινό και μετά έκατσαν στις καρέκλες τους.
Διαγωνίστηκαν τα πρώτα 12 υποψήφια «αστέρια». Ο τοίχος σηκώθηκε 9 φορές, ενώ για 3 από τους συμμετέχοντες το μουσικό ταξίδι τελείωσε στο πρώτο live.
Οι τηλεθεατές και οι κριτές ψήφισαν και αποφάσισαν...
Πως ψηφίζουμε
Αυτό που διαφοροποιεί το Rising Star από τα υπόλοιπα μουσικά shows είναι ότι ο τηλεθεατής έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και ψηφίζει σε πραγματικό χρόνο τον διαγωνιζόμενο, μέσω της δωρεάν εφαρμογής "Rising Star Greece", κατάλληλη για φορητές συσκευές (smartphones & tablets).
Ο χρήστης προκειμένου να μπορεί να ψηφίσει θα πρέπει να κάνει εγγραφή είτε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook είτε στο Twitter, είτε στο Google+.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση