GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθερος με εγγύηση ο διοικητής Τροχαίας για "φακελάκι" 2.000 ευρώ

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ αφέθηκε, μετά την απολογία του, ο αστυνομικός διευθυντής ο οποίος φέρεται να έλαβε «δώρο» ...


Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ αφέθηκε, μετά την απολογία του, ο αστυνομικός διευθυντής ο οποίος φέρεται να έλαβε «δώρο» 2.000 ευρώ για να σβήσει κλήσεις τροχαίων παραβάσεων ύψους 10.500 ευρώ σε ιδιοκτήτη βυτιοφόρων.

Στην απολογία του ο διοικητής Τροχαίας, ο οποίος υπηρετεί σε περιοχή της Δυτικής Αττικής, σύμφωνα με τον συνήγορό του, αρνήθηκε τις κατηγορίες της εκβίασης και της δωροληψίας.

Στην γραμμή της άρνησης κινήθηκαν κατά τη διάρκεια των απολογιών τους και οι δυο συγκατηγορούμενοι του οι οποίοι, επίσης, αφέθηκαν ελεύθεροι με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Πρόκειται για έναν αστυφύλακα που υπηρετεί στο ίδιο τμήμα με τον διοικητή και έναν ιδιοκτήτη συνεργείου μοτοσυκλετών ο οποίος, σύμφωνα με την κατηγορία, έπαιξε το ρόλο του μεσολαβητή.

Ο ιδιοκτήτης του συνεργείου, μάλιστα, φέρεται να ισχυρίστηκε πως τα προσημειωμένα χρήματα τα οποία έλαβε από τον ιδιοκτήτη βυτιοφόρων ήταν η αμοιβή για την επισκευή της μοτοσυκλέτας του.

Η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη μετά από καταγγελία επιχειρηματία σύμφωνα με την οποία οι αστυνομικοί του ζήτησαν να καταβάλει 2.000 ευρώ, προκειμένου να ακυρώσουν διοικητικά πρόστιμα που είχαν βεβαιωθεί στη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου σε όχημα της επιχείρησής του και να του επιστραφεί η άδεια κυκλοφορίας.

Την περασμένη Δευτέρα ο επιχειρηματίας συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη του συνεργείου και του παρέδωσε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα και στη συνέχεια συνελήφθησαν οι φερόμενοι ως πρωταγωνιστές της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση