GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουλάχιστον 23 νεκροί από φωτιά σε φεριμπότ στην Ινδονησία - ΦΩΤΟ

Τουλάχιστον 23 είναι οι νεκροί από τη φωτιά που ξέσπασε σε φεριμπότ που έπλεε στα ανοιχτά της Τζακάρτας, πρωτεύουσα της Ινδονησίας. Από τ...


Τουλάχιστον 23 είναι οι νεκροί από τη φωτιά που ξέσπασε σε φεριμπότ που έπλεε στα ανοιχτά της Τζακάρτας, πρωτεύουσα της Ινδονησίας.

Από τη φωτιά, τραυματίστηκαν άλλοι 20 επιβαίνοντες, με το συνολικό αριθμό των επιβατών, να πλησιάζει τους 200, σύμφωνα με το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων, Xinhua που επικαλείται τις δηλώσεις ενός αξιωματούχου, και ενός διασώστη.

Όπως μεταδίσουν τα διεθνή ΜΜΕ, 17 από τους επιβαίνοντες στο φεριμπότ αγνοούνται. Το σκάφος, έχει ρυμουλκηθεί σε λιμάνι που βρίσκεται κοντά στην Τζακάρτα.

«Συνολικά 23 σοροί ανασύρθηκαν από το πλοίο. Τα πτώματα μεταφέρθηκαν σε αστυνομικό νοσοκομείο στην Τζακάρτα» δήλωσε τηλεφωνικά ο Χέντρα Σαντιρμάν, επικεφαλής του γραφείου Επιχειρήσεων Διάσωσης στην Τζακάρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση