GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιταλία: Φόβοι για 30 νεκρούς στο ξενοδοχείο, ανάμεσά τους και παιδιά

Τουλάχιστον 30 άνθρωποι, οι περισσότεροι τ6ουρίστες, αγνοούνται από χθες το βράδυ στην τοποθεσία Φαρίντολα της κεντρικής Ιταλίας - έξ...


Τουλάχιστον 30 άνθρωποι, οι περισσότεροι τ6ουρίστες, αγνοούνται από χθες το βράδυ στην τοποθεσία Φαρίντολα της κεντρικής Ιταλίας - έξω από την πόλη Πεσκάρα- όταν το ξενοδοχείο Rigopianο που έμεναν, καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα. 

Καθώς οι ώρες περνούν και μεγάλο μέρος των σωστικών συνεργείων δεν έχει καταφέρει ακόμη να προσεγγίσει το ξενοδοχείο λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης, εκφράζονται φόβοι ότι όλοι όσοι αγνοούνται θα βρεθούν τελικά νεκροί, λόγω και των πολικών θερμοκρασιών.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ιταλική δημόσια τηλεόραση RAI, μεταξύ των αγνοουμένων στο ξενοδοχείο Rigopiano υπάρχουν και μικρά παιδιά. 

Οι δύο άνθρωποι που κάλεσαν σε βοήθεια κατάφεραν να σωθούν

Μέχρι αυτήν τη στιγμή δύο άνθρωποι έχουν διασωθεί και ένας έχει ανασυρθεί νεκρός από το ξενοδοχειακό συγκρότημα το οποίο έχει καλυφθεί από το χιόνι.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η χιονοστιβάδα αποκολλήθηκε από το βουνό Γκραν Σάσσο εξαιτίας πιθανώς των χθεσινών σεισμών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση