GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο «Μπατακλάν» στην Κωνσταντινούπολη: 39 οι νεκροί – Άγνωστος ο δράστης

Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε τα πρώτα λεπτά της Κυριακής, 1ης Ιανουαρίου 2017, στο διάσημο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης, στην περιο...


Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε τα πρώτα λεπτά της Κυριακής, 1ης Ιανουαρίου 2017, στο διάσημο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης, στην περιοχή Ορτάκιοϊ.

Ένας άνδρας ντυμένος ως Άγιος Βασίλης μπήκε στο κατάμεστο μαγαζί και άνοιξε πυρ αδιακρίτως εναντίον του πλήθους που διασκέδαζε στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, σκοτώνοντας 39 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 40, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό. 

Πολίτες από τη Σαουδική Αραβία, το Μαρόκο, τον Λίβανο, αλλά και τη Λιβύη είναι μεταξύ των θυμάτων της αιματηρής επίθεσης.

Οι τουρκικές αρχές βρίσκονται στο σκοτάδι για την ταυτότητα του δράστη, ο οποίος έχει διαφύγει και καταζητείται. Κάποια τουρκικά μέσα κάνουν λόγο για δύο δράστες. 

«Δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί ποιος είναι υπεύθυνος για την ένοπλη επίθεση κατά του κλαμπ στην Κωνσταντινούπολη» , δήλωσε ο πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ. «Μερικές λεπτομέρειες έχουν αρχίσει να γίνονται γνωστές, ενώ οι αρχές εργάζονται προς την κατεύθυνση συγκεκριμένου αποτελέσματος. Η αστυνομία και οι υπηρεσίες ασφάλειας θα μοιραστούν τις πληροφορίες καθώς αυτές, γίνονται γνωστές από την έρευνα,» δήλωσε χαρακτηριστικα.

Παράλληλα, τόνισε ότι δεν υπάρχει ακόμη κάτι συγκεκριμένο σχετικά με την ανάληψη ευθύνης.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση