GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παιδικός φίλος του Τζορτζ Μάικλ αποκαλύπτει στο BBC από τι πέθανε ο ποπ σταρ - ΒΙΝΤΕΟ

Από υπερβολική δόση ναρκωτικών μαζί με αντικαταθλιπτικά χάπια πέθανε σύμφωνα με τον παιδικό του φίλο, Άντρο Γεωργίου, ο Τζορτζ Μάικλ. Ο Ά...


Από υπερβολική δόση ναρκωτικών μαζί με αντικαταθλιπτικά χάπια πέθανε σύμφωνα με τον παιδικό του φίλο, Άντρο Γεωργίου, ο Τζορτζ Μάικλ.

Ο Άντρος Γεωργίου μίλησε στο BBC για τον θάνατο του κυπριακής καταγωγής ποπ σταρ και αποκάλυψε ότι τα τελευταία χρόνια ο τραγουδιστής ήταν βυθισμένος στον κόσμο των ναρκωτικών.

«Νομίζω πως πήρε μεγάλη ποσότητα από κάτι, το οποίο ανέμειξε με αντικαταθλιπτικά και άλλα ναρκωτικά μαζί με αλκοόλ. Νομίζω πως απλώς η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά», είπε ο Άντρος Γεωργίου.

«Πιστεύω πως έκανε σκέψεις αυτοκτονίας, γιατί η ψυχική του υγεία ήταν ασταθής, αλλά δεν πιστεύω πως αυτοκτόνησε», συμπλήρωσε, ενώ αποκάλυψε ότι  η κοκαΐνη-κρακ ήταν το «αγαπημένο» ναρκωτικό του Μάικλ αρνούμενος ότι ο παιδικός του φίλος ήταν χρήστης ηρωίνης.

Δείτε το βίντεο από το BBC:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση