GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρέμβαση οικονομικού εισαγγελέα για την υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα

Στα χέρια των αρμόδιων εισαγγελικών αρχών βρίσκεται η υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα, καθώς η Υπηρεσία Ελέγχου Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων του ...


Στα χέρια των αρμόδιων εισαγγελικών αρχών βρίσκεται η υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα, καθώς η Υπηρεσία Ελέγχου Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών έχει διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση στο πλαίσιο εισαγγελικής παραγγελίας σχετικά με την υπόθεση αυτή και τα αποτελέσματα διαβιβάστηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές για περαιτέρω ενέργειες. 

Αυτό ανέφεραν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, με την επισήμανση ότι οι ενέργειες της δικαιοσύνης καλύπτονται από το απόρρητο της ποινικής προδικασίας. Συνιστούν δε την προσοχή σε όσους προσπαθούν να καπηλευτούν αυτήν την υπόθεση, μήπως έτσι προσφέρουν δωρεάν και άφθονη δημοσιότητα σε αυτόν που υποτίθεται ότι χτυπούν. 

Όσον αφορά στους φορολογούμενους που ζητούν με εξώδικα από τις εφορίες να διαγραφούν οι οφειλές τους επικαλούμενοι τα κεφάλαια του Αρτέμη Σώρρα, οι κύκλοι του υπουργείου επισημαίνουν ότι, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες, οι αρμόδιοι υπάλληλοι των ΔΟΥ παραλαμβάνουν μεν τις εξώδικες δηλώσεις που καταθέτουν οι οφειλέτες, αλλά ενημερώνουν τους πολίτες ότι αυτό δεν τους απαλλάσσει από τις φορολογικές τους υποχρεώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση