GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φαβορί στα πάντα ο Ολυμπιακός

Βέροια εναντίον Ολυμπιακού απόψε στις 19:30 σε ένα ματς που από κάθε άποψη έχει ερυθρόλευκο χρώμα. Η Βέροια βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκο...


Βέροια εναντίον Ολυμπιακού απόψε στις 19:30 σε ένα ματς που από κάθε άποψη έχει ερυθρόλευκο χρώμα. Η Βέροια βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση ενώ παρουσιάζει κάκιστη αγωνιστική κατάσταση μετά την εντός έδρας ήττα από τον ουραγό Ηρακλή σε εξ αναβολής ματς που διεξήχθη την περασμένη Τετάρτη. 

Ο τεχνικός της ομάδας Θωμάς Γράφας παραιτήθηκε και ο Απόστολος Τερζής θα αναλάβει καθήκοντα υπηρεσιακού τεχνικού. Η «Βασίλισσα του Βορρά» μετρά μόλις μία νίκη σε 9 εντός έδρας αγώνες έχοντας αποσπάσει ακόμη πέντε ισοπαλίες για να ηττηθεί τρεις φορές. Επίσης, διαθέτει την πλέον αντιπαραγωγική επίθεση σκοράροντας μόλις πέντε γκολ! Νέο πρόσωπο στην αποστολή της Βέροιας, που ανακοινώθηκε μετά την είναι ο Αρμένιος στόπερ Γκαέλ Αντονιάν. Αντιθέτως, δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Άρτσε και Μπαλάφας. 

Η αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό: Καντιμοίρης, Λόπεθ, Μαλόν, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Μελίσσης, Σισοκό, Καλί, Αντονιάν, Τομάς, Σουλέ, Παπαδόπουλος, Λινάρδος, Μίλιεβιτς, Κάλβο, Μπελαΐντ, Στόιτσεφ, Σαρπόνγκ και Καπετάνος.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα επιδιώξει να επιστρέψει στις εκτός έδρας νίκες μετά από δύο σερί ισοπαλίες. 

Οι Πειραιώτες σε οκτώ ματς μακριά από το Φάληρο μετρούν πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση (36 γκολ) και την πιο ανθεκτική άμυνα (8 γκολ). Την περασμένη Πέμπτη απέσπασαν ισοπαλία κόντρα στον Άρη, όπου ο Πάουλο Μπέντο ξεκούρασε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές. 

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ σκόραρε στο ντεμπούτο που έκανε, αλλά δεν υπολογίζεται εν όψει Βέροιας. Επίσης, δεν υπολογίζονται ο τραυματίας Μάρτινς, ενώ «κόπηκαν» για λόγους τακτικής οι Καμπιάσο και Ντομίνγκεζ. Αντιθέτως, επανέρχεται ο Μποτία. Δεν υπολογίζονται οι διεθνείς Ντα Κόστα, Ρομαό ελέω Κόπα Άφρικα και δίνονται… ανάσες στον Φιγκέιρας. Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Βέροια - Ολυμπιακός εδώ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση