GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ειδικοί στη γλώσσα του σώματος: Η Μελάνια αντικείμενο στα χέρια του Τραμπ

Αν παρακολουθήσατε την ορκωμοσία του 45ου προέδρου των ΗΠΑ, του Ντόναλντ Τραμπ, θα προσέξατε πως στο πλευρό του είχε-εκτός των άλλων-, ...


Αν παρακολουθήσατε την ορκωμοσία του 45ου προέδρου των ΗΠΑ, του Ντόναλντ Τραμπ, θα προσέξατε πως στο πλευρό του είχε-εκτός των άλλων-, και τη σύζυγό του Μελάνια. Αν το πρώτο ζευγάρι των ΗΠΑ σας φάνηκε κάπως ψυχρό και η μεταξύ τους σχέση λίγο παράξενη, δεν είστε οι μόνοι.
Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας προεδρίας του Τραμπ, αρκετά μέσα και χρήστες του διαδικτύου άρχισαν να κάνουν αναφορές σχετικά με την στάση της Μελάνια δίπλα στον σύζυγό της, η οποία έμοιαζε να δυσανασχετεί κοντά του. Υπήρχε δηλαδή κάποια μεταξύ τους αμηχανία, εχθρότητα και δυσφορία. Πολλοί βέβαια τους συνέκριναν και με το ζεύγος Ομπάμα, που η στάση του σώματός τους προδίδουν ακριβώς τα αντίθετα- αγάπη, τρυφερότητα και αλληλοσεβασμό, αλλά η ουσία είναι ότι ασχέτως σύγκρισης, η εικόνα τους δεν προδίδει ένα αγαπημένο ζευγάρι.
Βίντεο κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας, κατέγραψε το εξής σκηνικό: όταν οι Τραμπ επισκέφτηκαν τους Ομπάμα, ο δισεκατομμυριούχος βρήκε από τη λιμουζίνα και κατευθύνθηκε προς το ζευγάρι ενώ η 45χρονη έμεινε στο αυτοκίνητο και ανέβηκε μόνη της τα σκαλιά. Σε αντίθεση με τους Ομπάμα, όπου ο Μπαράκ περίμενε ως σωστός κύριος, τη Μισέλ να βγει από το αυτοκίνητο και μαζί να κατευθυνθούν στον προορισμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση