GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς Φορτούνη, Ιντέγε και Μάριν ο Ολυμπιακός

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον αυριανό πρώτο αγώνα των «16» του Κυπέλλου απέναντι στον Άρη στη Θεσσαλονίκη.  Εκτό...


Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον αυριανό πρώτο αγώνα των «16» του Κυπέλλου απέναντι στον Άρη στη Θεσσαλονίκη. 

Εκτός αποστολής έμειναν οι Φορτούνης, Ιντέγε και Μάριν, που ταλαιπωρούνται από ίωση, όπως και ο Λεάλι που προπονείται συντηρητικά καθώς προέρχεται από ανάλογη ασθένεια. Στα πλάνα του Πάουλο Μπέντο δεν είναι οι Μποτία και Μάρτινς, που συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Ντα Κόστα και Ρομαό που είναι στο Κόπα Άφρικα.

Για πρώτη φορά στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» συμπεριλήφθηκε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ενώ επανήλθε και ο Τσόρι Ντομίνγκες. Η έκπληξη στη λίστα του Πορτογάλου προπονητή είναι ο 19χρονος αμυντικός Άρντιτ Τόλι, που προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας. 

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Μανθάτης, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Τόλι, Βιάνα. 

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση