GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σφακιανάκης: Η Αστυνομία αποφάσισε οτι δεν θέλει άλλο τις υπηρεσίες μου

«Η Αστυνομία σήμερα αποφάσισε οτι δεν θέλει άλλο τις υπηρεσίες μου», έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο υποστράτηγος Μαν...


«Η Αστυνομία σήμερα αποφάσισε οτι δεν θέλει άλλο τις υπηρεσίες μου», έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο υποστράτηγος Μανώλης Σφακιανάκης με αφορμή τις κρίσεις στην αστυνομία και την απόφαση απομάκρυνσής του από το τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. 

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Το πλήρωμα του Χρονου έφτασε η πτήση προσγειώθηκε πλην ομως δεν έχει φτάσει στο τελικό προορισμό ., 
Φίλοι μου σας ανακοινώνω ότι απο σήμερα θα με βρίσκεται στο Ινστιτούτο μου που για σας δημιουργώ ..
Η Αστυνομία σήμερα αποφάσισε οτι δεν θέλει άλλο τις υπηρεσίες μου ., εγώ όμως θα συνεχίζω να τις δίνω ., όπως με ξέρατε μέχρι σήμερα .!», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό.

 

1 σχόλιο

  1. Μανώλη κοιτά η δουλειά έχει πολύ ΜΆΣΑ..

    Τεχνούργημα..τύπους δράσης Α 1 , ..., A i , ..., Α n ,αντικείμενο ή αντικείμενα μέσω των δράσεων Α i ( i = 1, ..., n ).

    κλωνοποίηση..Αυστηρά μιλώντας, η κλωνοποίηση είναι η δημιουργία ενός γενετικού αντιγράφου μιας αλληλουχίας DNA ή του συνόλου του γονιδιώματος ενός οργανισμού.τεχνική που ονομάζεται πυρηνική μεταφορά σωματικών κυττάρων (SCNT). SCNT.

    Η Φιλοσοφία της Επιστήμης των Υπολογιστών..όλες οι γνωστές μέθοδοι για την επίλυση τ προβλήματα απαιτούν μια αναζήτηση «ωμή βία» μέσα από μια μεγάλη κατηγορία περιπτώσεων που αυξάνουν εκθετικά τουλάχιστον στο μέγεθος του προβλήματος παράδειγμα.... nmϕn×nm>n>0log(n)..δηλαδή .PPPPEXPEXPNPNPPPNPNPP⊊NP

    Πληροφορική και ανθρώπινες αξίες...ρομποτικά εργοστάσια..

    Μια εκχώρηση για ένα μοντέλο M = ( W , R , V ) είναι μία συνάρτηση g ότι σε κάθε ονομαστική εκχωρεί ένα στοιχείο W . Η εκχώρηση ζ 'είναι ένα ένα -variant της g αν ζ ' συμφωνεί με την g σε όλα τα Nominals σώσει ενδεχομένως ένα . Η σχέση M , g , w ⊨ φ ορίζεται από επαγωγή, όπου g είναι μια ανάθεση, w είναι ένα στοιχείο του W , και φ είναι ένας τύπος.

    M , g , w ⊨ σ ανν V ( W , ρ ) = 1
    Μ , g , w ⊨ ένα ανν w = g ( α )
    Μ , g , w ⊨ φ & ψ ανν M , g , w ⊨ φ και Μ , g , w ⊨ ψ
    M , g , w ⊨ ¬ φ ανν δεν M , g , w ⊨ φ
    M , g , w ⊨ □ φ ανν για κάθε στοιχείο κατά του W έτσι ώστε W R v , είναι αλήθεια ότι η M , g , κατά ⊨ φ
    M , g , w ⊨ ένα : φ ανν M , g , g ( α ) ⊨ φ
    M , g , w ⊨ ∀ α φ ανν για κάθε ένα -variant ζ 'του g , είναι η περίπτωση κατά την οποία M , g , w ⊨ φ
    Μ , g , w ⊨ ↓ μια φ ανν M , g , w ⊨ φ όπου g 'είναι το ένα -variant του γρ τέτοια ώστε g ' ( α ) = w .

    υβριδικό λογική σε λογική με την ισότητα. Δεδομένων δύο νέες μεταβλητές πρώτης τάξης α και β , οι μεταφράσεις ST ένας και ST β ορίζονται με κοινή αναδρομή. Εμείς απλά δώστε τη μετάφραση ST ένας .

    ST α ( p ) = p * ( α )
    ST α ( c ) = α = c
    ST ένα ( φ & ψ ) = ST α ( φ ) και ST α ( ψ )
    ST ένα (¬ φ ) = ¬ST ένα ( φ )
    ST ένα (□ η φ ) = ∀ b ( R ( α , β ) → ST β ( φ ))
    ST α ( c: φ ) = ST α ( φ ) [ c / ένα ]
    ST ένα (↓ γ φ ) = ST α ( φ ) [ α / c ]
    ST α (∀ γ φ ) = ∀ γ ST α ( φ )

    κβαντική διεμπλοκή και Πληροφοριών..αν οι δύο σωματίδια έχουν παρασκευαστεί σε EPR κβαντική κατάσταση, όπου υπάρχει μια αντίστοιχη συσχέτιση μεταξύ των δύο «κανονικώς συζυγούς» δυναμικά ποσότητες (ποσότητες όπως η θέση και η ορμή των οποίων οι τιμές είναι αρκετή για να καθορίσετε όλες τις ιδιότητες ενός κλασικού συστήματος), τότε υπάρχουν απείρως πολλά δυναμικά ποσότητες των δύο σωματιδίων για τα οποία υπάρχουν παρόμοιες συσχετίσεις που ταιριάζουν: κάθε λειτουργία του κανονικώς συζυγούς ζεύγους του πρώτου σωματιδίου ταιριάζει με την ίδια λειτουργία του κανονικώς συζυγούς ζεύγους του δεύτερου σωματιδίου. ..

    κ.Σφακιανάκη θα γίνει ΜΑΧΗ με την καλή ενιαία Αξιοποίηση Εμπλοκή: κβαντικής τηλεμεταφοράς κ.τ.λ κ.τ.λ..

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση