GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποστόλου: Οι αγρότες δεν με έχουν πείσει ότι έχουν αιτήματα που δεν έχουν απαντηθεί

«Βρίσκομαι σε διαρκή διάλογο με τους αγρότες, δεν έχουν πείσει ότι υπάρχουν συγκεκριμένα αιτήματα στα οποία δεν έχουμε απαντήσει». Αυτό α...


«Βρίσκομαι σε διαρκή διάλογο με τους αγρότες, δεν έχουν πείσει ότι υπάρχουν συγκεκριμένα αιτήματα στα οποία δεν έχουμε απαντήσει». Αυτό ανέφερε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96, ενώ πρόσθεσε ότι οι αγρότες αντιμετωπίζουν προβλήματα τα οποία απορρέουν από τις μνημονιακές υποχρεώσεις της χώρας.

«Ότι υπάρχουν προβλήματα, υπάρχουν. Κυρίως έχουν σχέση με το κόστος παραγωγής και εκεί λοιπόν, οι παρεμβάσεις στο κόστος παραγωγής δεν μπορεί να είναι από τη μια μέρα στην άλλη. Πρέπει να γίνει κατανοητό», ανέφερε ο κ. Αποστόλου.

Ακόμη, δήλωσε ότι «τα θέματα του ασφαλιστικού και φορολογικού των αγροτών τα είχαμε συζητήσει πέρυσι στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, όπου για πρώτη φορά διασφαλίστηκε σε επιχειρηματικού χαρακτήρα δραστηριότητες αφορολόγητο ατομικού 8.600 ευρώ έως 9.500 ευρώ, που αφορά πάνω από το 95% των αγροτών».

Ακούστε το ηχητικό: 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση