GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος με τη χειραψία Τραμπ-Αφροαμερικανού ιερέα που δεν έγινε...ποτέ - ΒΙΝΤΕΟ

Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με πρωταγωνιστές τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και έναν Αφρο...


Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με πρωταγωνιστές τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και έναν Αφροαμερικανό ιερέα.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια λειτουργίας στον Εθνικό Καθεδρικό Ναό της Ουάσινγκτον, η οποία πραγματοποιήθηκε την ημέρα της ορκωμοσίας του Τραμπ.

Καθώς οι κληρικοί περνούσαν μπροστά από τον Τραμπ, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε χειραψίες με όλους. Όταν όμως ήρθε η σειρά του Αφροαμερικανού ιερέα, η χειραψία δεν έγινε ποτέ. 

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο Τραμπ αρνήθηκε να του δώσει το χέρι λόγω του χρώματός του, ενώ άλλοι θεωρούν πως ο κληρικός δεν θέλησε να χαιρετήσει τον Τραμπ και γι’ αυτό μετέφερε το αντικείμενο που κρατούσε, από το αριστερό του χέρι, στο δεξί.

Κυκλοφορεί όμως και το σενάριο ο Αμερικανός μεγιστάνας να μην χαιρέτησε τον άνδρα, γιατί είχε απλώς χαμηλότερο αξίωμα από τους υπόλοιπους.

 

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση