GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απειλεί τον... μισό Παναθηναϊκό μετά τον θρίαμβο

Την τέταρτη εντός έδρας νίκη της ψάχνει η Κέρκυρα απέναντι στον Παναθηναϊκό (19:30) που σε έναν ακόμα αγώνα θα έχει πολλές απουσίες. Οι...


Την τέταρτη εντός έδρας νίκη της ψάχνει η Κέρκυρα απέναντι στον Παναθηναϊκό (19:30) που σε έναν ακόμα αγώνα θα έχει πολλές απουσίες. Οι Φαίακες πανηγυρίζουν ακόμα το διπλό στον Ατρόμητο με 4-1. Για τους γηπεδούχους αποθεραπεύτηκε ο Νίκιτς και επανέρχεται σε ρόλο κεντρικού χαφ, ενώ ο Τουράμ εκτίει την τέταρτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του. Δεν υπολογίζεται ακόμη ο νεοφερμένος, Κέβιν Ντιόγκο.
Αναλυτικά η αποστολή: Αραμπατζής, Κουτζαβασίλης, Ντιόγκο, Γκόμες, Σπίνουλας, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτης, Ιωάννου, Νίκιτς, Ανδρεόπουλος Σιόντης, Ζαραδούκας, Κόντος, Ντουαλά, Επσταιν, Ζορμπάς, Γεωργίου, Παμίδης, Γεωργακόπουλος.
Ο Παναθηναϊκός έχει και πάλι αρκετά προβλήματα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης υπολογίζει εκ νέου στον Κουτρουμπή που αποθεραπεύτηκε έγκαιρα. Παρελθόν αποτελεί ο Σάμπα, ενώ τραυματίες παραμένουν οι Μολέδο, Μέστο, Ιβανόφ παραμένουν τραυματίες. Δεν υπολογίζονται ακόμη οι Αφρικανοί διεθνείς Εμποκού, Γουακάσο και Κουλιμπαλί.
Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Βλαχοδήμο Οδ., Στιλ, Χουλτ, Χουχούμη, Μαρινάκη, Τελάντερ, Ρέις, Κουτρουμπή, Ευαγγέλου, Λουντ, Ζέκα, Κουρμπέλη, Μπουμάλ, Βλαχοδήμο Π., Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Ρινάλντι, Χατζηγιοβάνη και Μίγγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση