GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζανακόπουλος: Αν αποχωρήσει το ΔΝΤ αλλάζει το σχήμα και όχι το περιεχόμενο του προγράμματος - ΒΙΝΤΕΟ

«Σε περίπτωση που το ΔΝΤ αποφασίσει ότι δεν θέλει να συμμετέχει με χρηματοδότηση στο ελληνικό πρόγραμμα, τότε η συμφωνία η οποία έχουμε υ...


«Σε περίπτωση που το ΔΝΤ αποφασίσει ότι δεν θέλει να συμμετέχει με χρηματοδότηση στο ελληνικό πρόγραμμα, τότε η συμφωνία η οποία έχουμε υπογράψει, όχι ως προς τα ζητήματα που αφορούν στους στόχους, τα πρωτογενή πλεονάσματα, τα μέτρα τα οποία πρέπει να ληφθούν εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά ως προς το σκέλος των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα, θα πρέπει να τροποποιηθεί».

Αυτό επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά της διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ερωτηθείς σχετικά με το ΔΝΤ και τη στάση της γερμανικής κυβέρνησης.

«Αυτή λοιπόν την τροποποίηση θα πρέπει να εγκρίνει το γερμανικό κοινοβούλιο» τόνισε.  

«Δεν υπάρχει στο τραπέζι πρόταση για αλλαγή στόχων, για αλλαγή μέτρων καθώς όπως γνωρίζετε υπάρχει ούτως ή άλλως συμφωνία με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς τόσο ως προς το δημοσιονομικό μονοπάτι μέχρι το 2018 όσο και ως προς τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν για να πιάσουμε το 3,5% του πρωτογενούς πλεονάσματος» σημείωσε.

«Οποιαδήποτε εξέλιξη θα αφορά, μόνο στην τροποποίηση σε ό,τι αφορά τους συμμετέχοντες και τους όρους συμμετοχής τους στο ελληνικό πρόγραμμα» υπογράμμισε ο κ. Τζανακόπουλος. 

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση