GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην αντεπίθεση ο διευθυντής του CIA κατά του Τραμπ

Ο διευθυντής της CIA, Τζον Μπρέναν, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox ότι είναι “εξωφρενικό” για τον εκλεγμένο πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ...


Ο διευθυντής της CIA, Τζον Μπρέναν, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox ότι είναι “εξωφρενικό” για τον εκλεγμένο πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, να εξισώνει την κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ με τη ναζιστική Γερμανία, σχολιάζοντας ότι θα “πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός” για τα όσα λέει δημόσια.

Διερωτήθηκε επίσης για το μήνυμα που στέλνει η έλλειψη εμπιστοσύνης του Τραμπ έναντι των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.

Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε ότι ο Τραμπ δεν έχει ουσιαστική και πλήρη εκτίμηση για τις δυνατότητες, τις προθέσεις, αλλά και τις ενέργειες της Ρωσίας, σε αρκετές περιοχές του κόσμου.

Ο Μπρέναν υποστήριξε επίσης ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να καταστήσουν σαφές ότι ο Τραμπ αντιλαμβάνεται με ακρίβεια τα στοιχεία που γνωρίζουν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, προκειμένου ο εκλεγμένος πρόεδρος να προχωρεί σε τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση