GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ομπάμα δε μένει πια εδώ: Άλλαξε χέρια και το προεδρικό Twitter!

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι πλέον και επισήμως ο 45ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, και μαζί με όλα τα υπόλοιπα που παραλαμβάνει από το...


Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι πλέον και επισήμως ο 45ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, και μαζί με όλα τα υπόλοιπα που παραλαμβάνει από τον προκάτοχό του, Μπαράκ Ομπάμα, περνάει στα χέρια του και ο... προεδρικός λογαριασμός στο Twitter.

Ήδη εδώ και λίγη ώρα ο λογαριασμός @POTUS (τα αρχικά του President of the United States) έχει αλλάξει χέρια, έχοντας τη φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ και με σβησμένες όλες τις προηγούμενες αναρτήσεις που είχε κάνει ως πρόεδρος ο Μπαράκ Ομπάμα.



Όμως όλες αυτές οι παλιές αναρτήσεις δεν θα πάνε χαμένες: αντίθετα, έχει ήδη δημιουργηθεί ένας άλλος λογαριασμός, ο @POTUS44 (καθώς ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ), στον οποίο μεταφέρθηκαν όλα τα προεδρικά tweets του Μπαράκ Ομπάμα.

Για την ακρίβεια, οι αναρτήσεις δε "μεταφέρθηκαν" ακριβώς - απλώς ο παλιός λογαριασμός @POTUS άλλαξε όνομα σε @POTUS44, ενώ δημιουργήθηκε ένας νέος λογαριασμός @POTUS για τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, όπως προδίδει το γεγονός ότι ο λογαριασμός @POTUS44 έχει 13 εκατομμύρια followers, ενώ ο @POTUS ξεκίνησε από το μηδέν, όμως ήδη μετρά επίσης αρκετά εκατομμύρια followers.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση