GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η καφετέρια που χρεώνει 1 ευρώ σε όσους φορτίζουν τα κινητά τους!

Όσοι έχουν επισκεφθεί τη Βιέννη έχουν να λένε για την όχι και τόσο ευγενική συμπεριφορά πολλών σερβιτόρων στα παραδοσιακά καφέ της αυ...


Όσοι έχουν επισκεφθεί τη Βιέννη έχουν να λένε για την όχι και τόσο ευγενική συμπεριφορά πολλών σερβιτόρων στα παραδοσιακά καφέ της αυστριακής πρωτεύουσας. Όμως η ιδιοκτήτρια μίας καφετέριας το... τερμάτισε, αποφασίζοντας να βάλει “χαράτσι” 1 ευρώ σε όποιον πελάτη χρησιμοποιεί τις πρίζες του καταστήματος για να φορτίσει το κινητό του, ή να χρησιμοποιήσει το tablet ή τον υπολογιστή του!

Η Γκαλίνα Ποκόρνι, ιδιοκτήτρια της καφετέριας Terrassencafe στη Βιέννη, έχει επιβάλει αυτήν την αμφιλεγόμενη χρέωση από πέρυσι, όμως το θέμα έγινε ευρέως γνωστό στην Αυστρία σήμερα, χάρη σε δημοσίευμα της εφημερίδας “Έστεραϊχ” στο οποίο ένας ρεπόρτερ έκανε αναφορά στην “παράξενη” χρέωση του 1 ευρώ.

“Οι τουρίστες, όλο ρεύμα, ρεύμα, ρεύμα. Συγγνώμη, αλλά ποιος θα με πληρώσει γι' αυτό;”, δηλώνει σύμφωνα με το Reuters η Ποκόρνι, εξηγώντας πως η φόρτιση εξακολουθεί να είναι δωρεάν για όσους παραμένουν για μικρό χρονικό διάστημα στην καφετέρια.

“Έχω καφετέρια, όχι internet cafe”, τονίζει η ίδια. “Γίνεται όλο και πιο ακραίο. Έρχεται ο κόσμος και νομίζει ότι όλα είναι προσβάσιμα και δωρεάν... Δεν ανοίγεις ούτε καν τα μάτια σου το πρωί δωρεάν”.

Αξιοσημείωτο είναι ότι αν κάποιος πελάτης του καφέ θέλει να χρησιμοποιήσει δύο ή τρεις πρίζες για να κάνει τη δουλειά του, τότε το κόστος αντίστοιχα διπλασιάζεται ή τριπλασιάζεται.

Τουλάχιστον το wi-fi στην καφετέρια είναι ακόμα δωρεάν...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση