GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο... μάγος «Ζιό» έγινε 45 - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα ή απλά Ζιοβάνι έγινε σήμερα 45 ετών και βέβαια αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστ...


Ο Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα ή απλά Ζιοβάνι έγινε σήμερα 45 ετών και βέβαια αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκε στην Ελλάδα.

Το 1999 υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό προερχόμενος από τη Μπαρτσελόνα. Μέσα σε λίγο καιρό καθιερώθηκε ως ένας από τους καλύτερους παίκτες που αγωνίστηκαν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η αναμφισβήτητη ποδοσφαιρική του αξία, η άψογη τεχνική του κατάρτιση και η ικανότητά του στο σκοράρισμα του χάρισαν το προσωνύμιο «Μάγος». Στη συνείδηση των φίλων του Ολυμπιακού ταυτίζεται πλέον με το θεαματικό ποδόσφαιρο και αυτό γιατί συμμετείχε στους πιο θεαματικούς αγώνες που έχει δώσει ο Ολυμπιακός σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το 2003–04 ο Τζιοβάνι σκόραρε συνολικά 21 φορές και αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ στην Α’ Εθνική. Είναι ο τρίτος σε συμμετοχές ξένος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού με 129 πίσω από τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και τον Χούλιο Λοσάδα.

Θυμηθείτε τι έκανε στο γήπεδο ο Ζιοβάνι:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση