GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήδηξε από τον 7ο νοσοκομείου ενώ νοσηλευόταν για απόπειρα αυτοκτονίας

Από τον 7ο όροφο του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου στο Βόλο πήδηξε ένας 27χρονος νεαρός που νοσηλευόταν επειδή χθες είχε κάνει άλλη μι...


Από τον 7ο όροφο του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου στο Βόλο πήδηξε ένας 27χρονος νεαρός που νοσηλευόταν επειδή χθες είχε κάνει άλλη μια απόπειρα αυτοκτονίας πηδώντας σε γκρεμό.

Ο 27χρονος νοσηλευόταν στη Β' Παθολογική Κλινική. Σήμερα το μεσημέρι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 27χρονος άνοιξε το παράθυρο του θαλάμου στον έβδομο όροφο, ανέβηκε σε μία πολυθρόνα και πήδηξε.

Ο νεαρός χθες το βράδυ έφυγε από το σπίτι του στα Κανάλια και κατευθύνθηκε σε γκρεμό, όπου πήδηξε σε χαράδρα βάθους 200 μέτρων, αλλά χάρη στην έγκαιρη επέμβαση και τις προσπάθειες της μητέρας και συγχωριανών του ανασύρθηκε σώος και μεταφέρθηκε για νοσηλεία.

Ο νεαρός νοσηλεύεται με σοβαρότατα τραύματα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες συγχωριανών, χθες το βράδυ, η μητέρα του 27χρονου έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον γιο της, ο οποίος την ενημέρωσε για την τοποθεσία όπου βρισκόταν, στη θέση Παλιάμπελα, λίγο έξω από τα Κανάλια και της είπε ότι θα αυτοκτονήσει. Η ίδια έσπευσε στο σημείο και με τη βοήθεια συγχωριανών κατάφεραν να ανασύρουν τον 27χρονο από τον γκρεμό στον δρόμο, από όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο νεαρός, αν και έφερε σοβαρά τραύματα, αρνήθηκε αρχικά να μπει στο ασθενοφόρο, αλλά το πλήρωμα του ΕΚΑΒ τον έπεισε τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου σήμερα το μεσημέρι έκανε και δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση