GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σόιμπλε παρομοιάζει τον Μάρτιν Σουλτς με τον Ντόναλντ Τραμπ!

Με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ παρομοιάζει τον πρώην πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου και υποψήφιο των Σοσιαλδημοκρατών για την ...


Με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ παρομοιάζει τον πρώην πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου και υποψήφιο των Σοσιαλδημοκρατών για την καγκελαρία Μάρτιν Σουλτς ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

“Αν ο Σουλτς παροτρύνει τους υποστηρικτές τους να φωνάζουν 'κάντε την Ευρώπη μεγάλη ξανά', τότε είναι σχεδόν ακριβώς σαν τον Τραμπ”, αναφέρει στη συνέντευξή του ο Σόιμπλε, κατηγορώντας τον Σουλτς ότι συμπεριφέρεται με λαϊκιστικό τρόπο.

“Σε μία εποχή όπου διεθνώς ο πειρασμός του λαϊκισμού είναι μεγάλος, οι πολιτικοί δεν πρέπει να εκφράζονται όπως ο κ. Σουλτς”, σχολιάζει, και καλεί μάλιστα τον σοσιαλδημοκράτη πολιτικό να “σκέφτεται και λίγο”.

Ο Σόιμπλε απορρίπτει ακόμα τον ισχυρισμό ότι ο Σουλτς είναι ένας αντισυστημικός πολιτικός. “Ο άνθρωπος ήταν για δεκαετίες στο Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιο, πιο πρόσφατα ως πρόεδρος. Αν αυτό δεν είναι κατεστημένο, τότε τι είναι;”, διερωτάται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση