GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ (πάλι) την ψήφο μας; Η Παπαγγελή αποκάλυψε τον αριθμό των ανδρών που έχει κάνει σεξ!

Ντόρη Βιτωράτου  Πολιτευεται ακόμα με κόμμα της αξιωματικης αντιπολιτευσης? Εννοώ, θα ζητήσει κ αυτή την ψήφο μας για να μπει στο Κοινοβ...

Ντόρη Βιτωράτου
 Πολιτευεται ακόμα με κόμμα της αξιωματικης αντιπολιτευσης? Εννοώ, θα ζητήσει κ αυτή την ψήφο μας για να μπει στο Κοινοβούλιο κ να προσπαθήσει να λύσει τα προβλήματα της χώρας? Εννοώ, είναι δεκτή από το κόμμα της αξιωματικης αντιπολιτευσης? Εννοώ, είναι δεδομένο πως ως λαός είμαστε τελειωμενοι, έτσι?
------------------------------
Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη με ειλικρινείς απαντήσεις, δίνει σήμερα η Έλλη Παπαγγελή στο περιοδικό Down Town και την Νάνσυ Φαφούτη.
Το πανέμορφο μοντέλο που έχει απασχολήσει πολλές φορές την επικαιρότητα με τις καυστικές δηλώσεις της ακόμα και για πολιτικά θέματα μιλάει για τους άντρες στη ζωή της και με λύπη αναφέρει πως άνδρας που απέρριψε προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του για χάρης της.


Έχεις δηλώσεις πως έχει πάει με 8 άντρες. Είναι μεγάλος ή μικρός ο αριθμός;
Ήταν δήλωση που έκανα εντελώς αυθόρμητα και με ειλικρίνεια, μιλώντας για σχέσεις. Δε νομίζω ότι είναι ούτε μεγάλος ούτε μικρός αριθμός. Απορώ γιατί σοκαρίστηκαν κάποιοι. Βέβαια, αυτή τη δήλωση την έκανα ενάμιση χρόνο πριν, άρα τώρα είναι λογικό να έχει αυξηθεί ο αριθμός κατά ένα- δύο άτομα. Γενικά είμαι πολύ επιλεκτική και προτιμώ την ποιότητα από την ποσότητα.

Ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει άντρας για σένα;
Έχει συμβεί το εξής στενάχωρο γεγονός: κάποιος προσπάθησε να αυτοκτονήσει με το αυτοκίνητό του. Μετά από έντονο τσκακωμό, με πήρε τηλέφωνο προειδοποιώντας με ότι θα τρακάρει επίτηδες. Το έκανε και μάλιστα χτύπησε σοβαρά. Αυτό που μου κόστισε και ρίχνω την ευθύνη στον εαυτό μου, ήταν ότι δεν τον πίστεψα και δεν έδωσα σημασία.Όταν με πήραν οι φίλοι του από το νοσοκομείο, έπαθα σοκ. Δεν έχω ξανανιώσει τόσο άσχημα στη ζωή μου.Από τότε έχω γίνει ποιο ευαίσθητη και σκέφτομαι πρώτα τον άλλο και μετά εμένα.

2 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση