GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αύριο η πρώτη κρίσιμη απόφαση για το ΔΟΛ και τους πιστωτές του

Αύριο Τρίτη αναμένεται η πρώτη κρίσιμη απόφαση για τον ΔΟΛ. Το Πρωτοδικείο Αθηνών θα ανακοινώσει στις τράπεζες - πιστωτές του ομίλου ...


Αύριο Τρίτη αναμένεται η πρώτη κρίσιμη απόφαση για τον ΔΟΛ. Το Πρωτοδικείο Αθηνών θα ανακοινώσει στις τράπεζες - πιστωτές του ομίλου και στους εργαζομένους αν θα μπλοκάρει, προσωρινά, την εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων καθώς και αν θα ξεμπλοκάρει το λογαριασμό από τον οποίον πληρώνονται οι εργαζόμενοι. Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 7 μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από Το Βήμα, οι τράπεζες ζητούν προσωρινή διαταγή για τη μη μεταβολή της περιουσίας του Οργανισμού. Αν αποφασιστεί αυτό θα είναι ένα κρίσιμο "προηγούμενο" που θα αποτρέπει και τους υπόλοιπους πιστωτές που μπορούν να διεκδικήσουν εκποίηση περιουσίας για να εισπράξουν τα οφειλόμενα.

Η εκδίκαση της αίτησης να τεθεί ο ΔΟΛ υπό καθεστώς ειδικής διαχείρισης, με βάση τον νόμο Δένδια, έχει οριστεί για τις 3 Μαρτίου.

Οι δικηγόροι του συνόλου των εργαζομένων στο ΔΟΛ ζήτησαν να εξαιρεθεί από τη δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων ένας συγκεκριμένος τραπεζικός λογαριασμός, στον οποίο κατατίθενται οι εισπράξεις από τις κυκλοφορίες, όπως και τα κέρδη των εντύπων. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλιστεί η καταβολή μέρους των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση