GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γιώργος Τράγκας χωρίς μακιγιάζ γιατί μπορεί

Ο Γιώργος Τράγκας παρουσιάζει εκπομπή στο Action 24. Στην τελευταία του εμφάνιση, βγήκε αμακιγιάριστος και αξύριστος (απαγορευτικό για ...


Ο Γιώργος Τράγκας παρουσιάζει εκπομπή στο Action 24. Στην τελευταία του εμφάνιση, βγήκε αμακιγιάριστος και αξύριστος (απαγορευτικό για την τηλεόραση) και εξήγησε ακομπλεξάριστος, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ότι έκανε αισθητική επέμβαση.
«Στην ηλικία μου αποφάσισα, και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, να κάνω πρώτα λέιζερ, να βγάλω τις φωτοσκιάσεις και τις κηλίδες που είχα. Τζόβενο είμαι, αλλά το θέμα είναι ότι είχα μια ανάγκη βελτιωτικής επέμβασης, όπως παλιά πηγαίναμε στο βουλκανιζατέρ», ανέφερε, επισημαίνοντας πως του είπαν για κάποιες μέρες να μείνει αξύριστος και να μην βγαίνει στον ήλιο.
Στη συνέχεια έκανε ακόμα μία αποκάλυψη: «Κυρίες και κύριοι, πρέπει να σας αποκαλύψω, γιατί με ξέρετε πολλά χρόνια… τζόβενο είμαι βέβαια, αλλά κλείνω πολλά χρόνια σε αυτή τη δουλειά… πήγα και έκανα botox. Το πρώτο! Πήγα και έκανα γιατί έβλεπα στο περιβάλλον μου κυρίες που πήγαιναν και έκαναν botox, κι έλεγα “γιατί δεν μπορεί να πάει ένα αρσενικό να κάνει botox; Τι το κακό έχει να φτιάξει κάπως τα μαγουλάκια του;”. Δεν λέω, Κλουνάτος είμαι, αλλά γιατί να μην γίνω πιο Clooney;»!

1 σχόλιο

  1. Να γιατι σας κατηγορεί ο κοσμος εσας τους δημοσιογραφους. Ειναι είδηση αυτή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση