GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάρκαρε στην ειδική θέση αναπήρων και χτύπησε οδηγό ΑΜΕΑ

Ένα εξοργιστικό περιστατικό συνέβη στην Πάτρα, όπου ιδιοκτήτης αυτοκινήτου όχι μόνο όχι μόνο πάρκαρε σε θέση ΑμΕΑ, μπροστά από το καφ...


Ένα εξοργιστικό περιστατικό συνέβη στην Πάτρα, όπου ιδιοκτήτης αυτοκινήτου όχι μόνο όχι μόνο πάρκαρε σε θέση ΑμΕΑ, μπροστά από το καφέ-μπαρ που σύχναζε, αλλά έριξε και μπουνιά σε αληθινό οδηγό ΑΜΕΑ, που θέλησε να διαμαρτυρηθεί και να παρκάρει κανονικά στην θέση. 

Όπως είπε το ίδιο το θύμα της επίθεσης - επίθεσης που έχει κινητικά προβλήματα - στο patrastv,  έψαχνε να παρκάρει στην περιοχή, για να κάνει τις δουλειές του στην πόλη. Επειδή δεν έβρισκε, το πάρκαρε κάπου παράνομα. 

Όταν ο 45χρονος είδε ότι στη θέση πάρκινγκ ΑΜΕΑ, ήταν παρκαρισμένα δύο άσχετα αυτοκίνητα, έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο για να τα τραβήξει φωτογραφία και να διαμαρτυρηθεί. 

Τότε βγήκε από ένα καφέ-μπαρ ο 54χρονος ιδιοκτήτης του ενός αυτοκινήτου, ο οποίος του ζήτησε τον λόγο και άρχισε να τον βρίζει. Μάλιστα, τον χτύπησε στο πρόσωπο, σπάζοντας τα γυαλιά που φορούσε, ενώ ο ανάπηρος άντρας έπεσε κάτω και τραυματίστηκε στον αυχένα. 

Δείτε το ντροπιαστικό περιστατικό όπως το αφηγήθηκε το θύμα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση