GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "βαθύ λαρύγγι" Τζένα Τζέιμσον υποστηρίζει την Κου Κλουξ Κλαν

H Jenna Jameson θεωρείται, από τους γνώστες του είδους, ίσως η πιο διάσημη σταρ ερωτικών ταινιών με τον τίτλο «βασίλισσα» του πορνό ν...


H Jenna Jameson θεωρείται, από τους γνώστες του είδους, ίσως η πιο διάσημη σταρ ερωτικών ταινιών με τον τίτλο «βασίλισσα» του πορνό να χαρακτηρίζει το εύρος της καριέρας της.

Η 42χρονη εντυπωσιακή ξανθιά, έδειξε στους θαυμαστές της ένα άλλο πρόσωπο που έκανε πολλούς να στραφούν εναντίον της. Με ένα καταιγισμό μηνυμάτων στο Twitter, η ηθοποιός ενήλικων ταινιών, έκανε γνωστό ότι απεχθάνεται τους μουσουλμάνους ενώ έδειξε μια πρωτοφανή εύνοια για την Κου Κλουξ Κλαν. Αφορμή για το ξέσπασμά της αποτέλεσε η περίφημη αναφορά του Ντόναλντ Τραμπ για τρομοκρατικό χτύπημα στη Σουηδία - κάτι που αποδείχθηκε φιάσκο- και το σχόλιο στο Tweet της Τσέλσι Κλίντον (κόρη της Χίλαρι) που έγραφε «Τι συνέβη στη Σουηδία το βράδυ της Παρασκευής; Πιάσαν τους δράστες της σφαγής του Μπόουλινγκ Γκριν;». Η ηθοποιός, που έχει συμμετάσχει σε πάνω από 200 τολμηρές ταινίες, υπερασπίστηκε τον Τραμπ απαντώντας σε έξαλλο ύφος στην Τσέλσι: «Γιατί δεν κάνεις ένα ταξιδάκι στη Σουηδία κακομαθημένη ηλίθια; Ίσως τότε καταλάβεις τι αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στη χώρα». 

Το ιντερνετικό παραλήρημα της Jameson συνεχίστηκε με φράσεις όπως «Άκου μωρή ηλίθια, η Σουηδία είναι η “πρωτεύουσα” των βιασμών, από τότε που άνοιξε τις αγκάλες της στους ψυχάκηδες που πιστεύουν στη σαρία», και χρησιμοποίησε, σύμφωνα με την Indepentent,  ένα στατιστικό που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα για να στηρίξει τον ισχυρισμό της.

Το κερασάκι του παροξυσμού της, ήταν όταν έδειξε την υποστήριξή της στην ΚΚΚ με σόλια του τύπου: «Μήπως η Κου-Κλουξ-Κλαν ακολουθεί μια θρησκεία που διατάζει το θάνατο των αποστατών; Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδαμε μέλος της Κλαν να ανατινάζει άπιστους;». Αν και αργότερα φαίνεται πως τα μάζεψε, αρνούμενη ότι υπερασπίζεται την ρατσιστική οργάνωση. Στον ιντερνετικό διάλογο που άνοιξε με πολλούς χρήστες, αναφερόταν στους μουσουλμάνους ως βιαστές γράφοντας ότι διαφωνεί με την ιδεολογία τους καθώς «κακοποιούν τις γυναίκες, σκοτώνουν τους γκέι, δολοφονούν τους αποστάτες...». 

Η Jameson, για την ιστορία, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2008. 

 

 

 

 
 



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση