GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαγκάρντ: Εμείς λέμε τη σκληρή αλήθεια, κι ας μην είναι αρεστή

Η Ελλάδα πρέπει να διευρύνει τη φορολογία εισοδήματος και να προχωρήσει σε περαιτέρω μεταρρυθμίσεις όσον αφορά στις συντάξεις, ώστε ν...


Η Ελλάδα πρέπει να διευρύνει τη φορολογία εισοδήματος και να προχωρήσει σε περαιτέρω μεταρρυθμίσεις όσον αφορά στις συντάξεις, ώστε να βελτιωθεί η βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος, υποστήριξε η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, μιλώντας σε εκδήλωση για τη διαφάνεια στην Ουάσινγκτον.

Αναφερόμενη στην πρόσφατη έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα, η Λαγκάρντ υποστήριξε ότι το Ταμείο προσπάθησε να πει τη “σκληρή αλήθεια”, όσο κι αν κάποια πράγματα δεν αρέσουν, ενώ επεσήμανε ότι το Ταμείο αναγνώρισε τη δημοσιονομική προσπάθεια και τις τεράστιες θυσίες των Ελλήνων πολιτών και κάποιες μεταρρυθμίσεις.

Ανέφερε ακόμα ότι η Ελλάδα θα πρέπει να “δουλέψει” περισσότερο όσον αφορά στα στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα, σχολιάζοντας ότι συχνά αναθεωρεί “σημαντικά” τα στοιχεία αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση