GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟΣ! Ο Κουβέλης ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και ως πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ...

Προκαλώντας θύελλα σαρκαστικών σχολίων, ο  πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης αποκάλυψε ότι ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ ακόμη κι όταν ήταν επικεφαλή...


Προκαλώντας θύελλα σαρκαστικών σχολίων, ο  πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης αποκάλυψε ότι ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ ακόμη κι όταν ήταν επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ στις εκλογές του 2015!
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Action, στην ερώτηση με ποιο κόμμα από αυτό που έχουμε μπροστά μας θα μπορούσε να είναι υποψήφιος, ο Φώτης Κουβέλης απάντησε: "Το μόνο που θα σας πώ είναι ότι στις προηγούμενες και στις προ προηγούμενες ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Στο δημοψήφισμα ψήφισα όχι. Και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ".
Στην ερώτηση αν θα κατέβει στις εκλογές απάντησε ‘"δεν θα μελλοντολογήσω και δεν θα πω τίποτα από αυτά που δεν έχω σχεδιάσει. Δεν είμαι ενταγμένος στο ΣΥΡΙΖΑ, επιλέγω να λέω την πολιτική μου άποψη με τη σαφήνεια και ειλικρίνεια που διεκδικώ να έχω στον πολιτικό μου λόγο".
Σε ερώτηση για το εάν βρίσκεται σε επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο Φώτης Κουβέλης ανέφερε: "Βεβαίως και μιλάω μαζί του, ωστόσο πολιτικά και σε βάθος έχουμε να μιλήσουμε περισσότερους από δύο μήνες".
Υπενθυμίζεται πως οι προηγούμενες εκλογές είναι οι εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και οι προ προηγούμενες του Ιανουαρίου του 2015 όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανέβηκε στην εξουσία. Για την ιστορία ο κ. Κουβέλης παρέδωσε την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ τον Ιούνιο του 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση