GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν φρίκαρε η Λόχαν

Για μία δυσάρεστη και ρατσιστική εμπειρία που έζησε στο αεροδρόμιο  Heathrow του Λονδίνου, μίλησε στην εκπομπή του Piers Morgan η διά...


Για μία δυσάρεστη και ρατσιστική εμπειρία που έζησε στο αεροδρόμιο  Heathrow του Λονδίνου, μίλησε στην εκπομπή του Piers Morgan η διάσημη τηλεπερσόνα και ηθοποιός Λίντσεϊ Λόχαν.

Η 30χρονη αποκάλυψε ότι «φρίκαρε» όταν μπήκε στο στόχαστρο των αστυνομικών του αεροδρομίου επειδή φορούσε μαντήλα (πολλοί θεωρούν ότι πρόσφατα ασπάστηκε το Ισλάμ ενώ ή ίδια διέγραψε όλες τις φωτογραφίες που είχε στο Instagram της και άλλαξε το bio της γράφοντας «Alaikum salam», που σημαίνει «Να έχετε ειρήνη»). 

 «Πετούσα από Νέα Υόρκη προς Λονδίνο πρόσφατα. Φορούσα μαντίλα και κάποιος υπάλληλος του αεροδρομίου με σταμάτησε. Φρίκαρα και τρόμαξα. Ήταν ότι πιο ρατσιστικό έχω βιώσει στη ζωή μου. Ο υπάλληλος άνοιξε το διαβατήριό μου και διαπίστωσε ότι ήμουν η Lindsay Lohan. Μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε να μην ξαναφορέσω μαντήλα. Και επειδή φορούσα τι; Ποιο το πρόβλημα; Εγώ φοβήθηκα, ήμουν σε κατάσταση σοκ και ένιωσα πολύ άσχημα. Φαντάζομαι πως θα αισθάνεται μια γυναίκα που στην καθημερινότητά της φοράει μαντήλα. Δεν μπορώ να καταλάβω την συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων. Ένιωσα πολύ παράξενα. Είμαι από τη Νέα Υόρκη, εκεί γεννήθηκα, εκεί μεγάλωσα, εκεί ζω. Το να εκφοβίζουν τους ανθρώπους δεν είναι καθόλου σωστό» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Good Morning Britain.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση