GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε ο δημοσιογράφος Περικλής Βανικιώτης

Έφυγε από τη ζωή ο Περικλής Βανικώτης.  Από το καλοκαίρι του 1995 ξεκίνησε ασχολείται επαγγελματικά με το Internet είτε με την δημοσι...


Έφυγε από τη ζωή ο Περικλής Βανικώτης. 

Από το καλοκαίρι του 1995 ξεκίνησε ασχολείται επαγγελματικά με το Internet είτε με την δημοσιογραφική του ιδιότητα είτε ως σύμβουλος είτε ως project manager.
Έχει δημοσιεύσει κείμενα για στα περιοδικά «PC Magazine», «PC World», «BancAssurance», «Ασφαλιστικό NAI», «.net», “e-net surfing” (του οποίου διετέλεσε και Αρχισυντάκτης για το διάστημα 1999-2000), «Popular Science» και «About Internet» στις εφημερίδες «Χρηματιστήριο», «Καθημερινή» «Αδέσμευτος Τύπος» και «Netx Deal» καθώς και σε ηλεκτρονικά newsletter όπως το εβδομαδιαίο Netsphere Digest των εκδόσεων Smart Press.
Ακόμα, υπήρξε ενεργό μέλος και FTP Administrator της Ένωσης Ελλήνων Χρηστών Internet, του Internet Society, του Electronic Frontier Foundation, της επιτροπής κανονισμού και της οργανωτικής επιτροπής της διοργάνωσης Web Awards (1999-2000) και εταίρος στη συμβουλευτική εταιρεία MFG, η οποία δραστηριοποιείτο στην παροχή υπηρεσιών στρατηγικού σχεδιασμού (μελέτες, προδιαγραφές, αξιολογήσεις κλπ) στο χώρο του Internet. Στο διάστημα ύπαρξής της, η εταιρεία ανέλαβε εργασίες για μια πλειάδα εταιρειών του συγκεκριμένου χώρου (και όχι μόνο) μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι εταιρείες Creative Marketing, Hypertech, e-Topia, Zentropy Partners (Ashley & Holmes - McCann Erickson), Powernet (του ομίλου ΙΜΑΚΟ), GDB, Συμβολή και Ίνκαμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση