GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απώλειες στο Χρηματιστήριο εν αναμονή των αποφάσεων του ΔΝΤ

Πτωτικές τάσεις επικράτησαν στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, μετά από τρεις ανοδικές συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων...


Πτωτικές τάσεις επικράτησαν στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, μετά από τρεις ανοδικές συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης είχε καταγράψει συνολικά κέρδη 2,81%.

Η προσοχή των επενδυτών επικεντρώνεται στη συνεδρίαση του ΔΝΤ, στην οποία θα συζητηθεί η έκθεση του Ταμείου για το ελληνικό χρέος και στις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης-θεσμών.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 620,75 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 1,30%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 27,376 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 47.679.269 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 1,46%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,61%.

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Πρώτων Υλών (+2,14%) και των Προσωπικών Προϊόντων (+0,88%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Τραπεζών (-3,66%), των Ταξιδιών (-1,99%) και του Εμπορίου (-1,45%).

Ανοδικά κινήθηκαν 34 μετοχές, 55 πτωτικά και 28 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση