GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χιμένεθ: Δεν θα είναι καθόλου εύκολη η ρεβάνς με Πλατανιά

Ο Μανόλο Χιμένεθ εξέφρασε μέσα από το διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ ΑΕΚ την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στη...


Ο Μανόλο Χιμένεθ εξέφρασε μέσα από το διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ ΑΕΚ την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΛ (3-0) και την επανεμφάνιση των Τσιγκρίνσκι και Αλμέιδα με γκολ. Ο Ισπανός τεχνικός, ωστόσο, φρόντισε να υπενθυμίσει πως η ρεβάνς Κυπέλλου με τον Πλατανιά την Τετάρτη δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση για την ομάδα του. 

Αναλυτικά, ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για: 

-τη νίκη της ΑΕΚ επί της ΑΕΛ: «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος γιατί η ομάδα μπόρεσε και απέδωσε μετά το θρίαμβο επί του Ολυμπιακού και από τους παίκτες που έλειπαν πολύ καιρό. Σίγουρα η ομάδα δεν είχε την απόλυτη συγκέντρωση, αλλά ο τρόπος που μπήκαμε και διαχειριστήκαμε αυτή τη νίκη με αφήνει ικανοποιημένο». 

-την καλή ισορροπία της ΑΕΚ μεταξύ άμυνας και επίθεσης: «Σίγουρα το θετικό είναι να μην δέχεσαι γκολ και να μπορείς να σκοράρεις. Να υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα στο παθητικό και το ενεργητικό της ομάδας. Είμαι χαρούμενος για τους βαθμούς που έχουμε πάρει και πιστεύω πως θα συνεχίσουμε το ίδιο». 

-τη δυναμική επανεμφάνιση για Τσιγκρίνσκι και Αλμέιδα: «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος για τους παίκτες που είχαν πολύ καιρό να παίξουν. Τόσο για τον Αλμέιδα, όσο και για τον Τσιγκρίνσκι, γιατί δυστυχώς όταν κάποιος είναι τραυματίας ο ίδιος δεν αισθάνεται καλά και είναι σημαντικό την πρώτη μέρα που επανέρχεται να τα πηγαίνει πολύ καλά. Είμαι ικανοποιημένος επίσης από τον Γαλανόπουλο, τον Βάργκας, τον Μπακάκη που δυστυχώς τραυματίστηκε και γενικά από όλο το σύνολο». 

-τη ρεβάνς με τον Πλατανιά για το Κύπελλο: «Αν νικήσουμε τον Πλατανιά περνάμε στον επόμενο γύρο. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι, αλλά το σημαντικό είναι να τα καταφέρουμε». 

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση