GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Πόλεμος» Μέριλ Στριπ-Καρλ Λάγκερφελντ

Η Μέριλ Στριπ κατηγόρησε τον διάσημο σχεδιαστή μόδας Καρλ Λάγκερφελντ ότι προσπαθεί να αμαυρώσει την παρουσία της στην βραδιά της απονομ...


Η Μέριλ Στριπ κατηγόρησε τον διάσημο σχεδιαστή μόδας Καρλ Λάγκερφελντ ότι προσπαθεί να αμαυρώσει την παρουσία της στην βραδιά της απονομής των Όσκαρ κατηγορώντας την ψευδώς ότι πληρώνεται για να φορέσει ένα βραδινό φόρεμα στην τελετή αυτή και να περπατήσει πάνω στο κόκκινο χαλί.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός απάντησε με αυτόν τον τρόπο σε ισχυρισμό του καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου Chanel νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ότι η πρωταγωνίστρια της ταινίας "Η Εκλογή της Σόφι" επέλεξε να μην φορέσει ένα φόρεμα Chαnel στη βραδιά των Όσκαρ γιατί θα μπορούσε να πληρωθεί φορώντας το μοντέλο ενός άλλου σχεδιαστή.

Οι ισχυρισμοί του Λάγκερφελντ μονοπώλησαν τα πρωτοσέλιδα παγκοσμίως.

"Το θέμα προβλήθηκε παγκοσμίως, και συνεχίζει, να καταστρέφει την παρουσία μου στα Όσκαρ, επ΄ευκαιρία της 20ης υποψηφιότητάς μου --αριθμού ρεκόρ-- και να επισκιάσει αυτή την τιμή στα μάτια των Μέσων Ενημέρωσης, των συναδέλφων μου και του κοινού", έγραψε η 67χρονη πρωταγωνίστρια σε δήλωσή της.

Η Μέριλ Στριπ, η πλέον δημοφιλής ηθοποιός της γενιάς της και με τις περισσότερες τιμητικές διακρίσεις, είναι υποψήφια για τον ρόλο της εκκεντρικής τραγουδίστριας της όπερας που υποδύεται στην κωμωδία "Florence Foster Jenkins". Ήδη έχει βραβευθεί με τρία Όσκαρ για παλαιότερες ερμηνείες της.

Η Στριπ δεν δέχτηκε τη συγνώμη του Λάγκερφελντ, ο οποίος παραδέχτηκε χθες ότι έκανε λάθος, "παρανόησε πως η Στριπ μπορεί να επέλεξε άλλον σχεδιαστή λόγω αμοιβής" και είπε πως λυπάται για την αντιπαράθεση.

"Η αόριστη διατύπωση του κ. Λάγκερφλεντ ότι λυπάται για την 'αντιπαράθεση' αυτή δεν είναι συγνώμη", δήλωσε η ηθοποιός.

Η 89η τελετή απονομής των σημαντικότερων βραβείων του αμερικανικού κινηματογράφου θα διεξαχθεί απόψε στο Dolby Theatre του Χόλιγουντ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση