GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μασκέ πάρτι στο Cartone την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου

Το βράδυ της Κυριακής (26/02) δίνουμε όλοι ραντεβού στο αγαπημένο all day στο Γκάζι και παίρνουμε μέρος στο καθιερωμένο μασκέ του par...


Το βράδυ της Κυριακής (26/02) δίνουμε όλοι ραντεβού στο αγαπημένο all day στο Γκάζι και παίρνουμε μέρος στο καθιερωμένο μασκέ του party που ξεσηκώνει τους πάντες με την αποκριάτικη διάθεση και τις μουσικές του.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00 και το προσωπικό του Cartone μας περιμένει μασκαρεμένο με ένα θέμα- έκπληξη, που σίγουρα θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Ξεσκονίστε, λοιπόν, τις ντουλάπες σας, φορέστε ό,τι πιο διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο βρείτε σε αυτές (στην περίπτωση που έχετε ξεμείνει από αποκριάτικο κοστούμι) και ετοιμαστείτε για χορό και διασκέδαση, μέχρι εξαντλήσεως των αντοχών σας.

Οι μουσικές της βραδιάς, ελληνικές και ξένες καρναβαλικές, και όχι μόνο, επιτυχίες επιλέγονται από δύο διαφορετικούς djs, που ξεσηκώνουν τα πλήθη. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το Cartone

Ο χώρος του ιδιαίτερος και εντυπωσιακός φέρει την υπογραφή του αρχιτεκτονικού διδύμου Γιώργου Γαβαλά και Γιάννη Μουρίκη και διακρίνεται για την εντυπωσιακή διακόσμηση από τζιπ, μοτοσικλέτες και πληθώρα άλλων αντικειμένων από πεπιεσμένο χαρτί.

Το Cartone, στην καρδιά του Γκαζιού, είναι ένα all day στέκι και αποτελεί ιδανική επιλογή καφέ, φαγητό και ποτό. Σερβίρει αρωματικό καφέ με πλούσιες ομελέτες και μπριός για πρωινό, ενώ ο κατάλογός του αποτελείται από γευστικές προτάσεις με επιρροές από την διεθνή κουζίνα.

Ζυμαρικά, πίτσες, σαλάτες, κρέπες, κυρίως πιάτα με βάση τους το κρέας ή το σολομό βάζουν σε πειρασμό. Μπορείτε να συνοδεύσετε με κάποια από τις 15 ετικέτες κρασιών από τον ελληνικό αμπελώνα.

Στα συν τα χειροποίητα γλυκά που παρασκευάζονται στην κουζίνα του και αποτελούν must. Δοκιμάστε σπασμένο μιλφέιγ, σοκολατόπιτα ή cheesecake.

Το βράδυ τη σκυτάλη αναλαμβάνει η μπάρα του Cartone και η ομάδα που βρίσκεται πίσω από αυτή, η οποία σε τακτά χρονικά διαστήματα ανανεώνει τις signature προτάσεις της σε cocktails.

Πληροφορίες

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: από τις 09.00

Είσοδος ελεύθερη, τιμή φιάλης: €80

Περσεφόνης 41 & Τριπτολέμου 42, Γκάζι

Κρατήσεις: 210 3450202

Fb page: Cartone

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση