GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφεση κατά της απόφασης στην υπόθεση Energa – Hellas Power

Έφεση κατά της πρόσφατης καταδικαστικής απόφασης για τους κατηγορούμενους στην υπόθεση της Energa – Hellas Power άσκησε ο εισαγγελέας...


Έφεση κατά της πρόσφατης καταδικαστικής απόφασης για τους κατηγορούμενους στην υπόθεση της Energa – Hellas Power άσκησε ο εισαγγελέας Εφετών Γρηγόρης Πεπόνης.

Ο εισαγγελικός λειτουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, έκρινε ότι οι δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων «δεν εστάθμησαν ορθώς τον βαθμό της εγκληματικής διάθεσης των κατηγορουμένων», και ζητεί την «εξαφάνιση» της απόφασης ως προς το σκέλος των ποινών αλλά και των ελαφρυντικών η αναγνώριση των οποίων ήταν η αιτία για να σπάσουν τα ισόβια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έφεση έχει ως ζητούμενο, μεταξύ άλλων, να μην αναγνωριστεί η απλή συνέργεια (σσ: αφορά τον Βασίλη Μηλιώνη, και το αδίκημα της απλής συνέργειας στην υπεξαίρεση).

Υπενθυμίζεται ότι το δικαστήριο αναγνώρισε στην πλειονότητα των κατηγορούμενων  τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της ειλικρινούς μεταμέλειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκφώνηση της απόφασης που αφορά την υπόθεση της Energa – Hellas Power αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 7 Μαρτίου, οπότε το δικαστήριο θα αποφανθεί για την τύχη των 103 εκατ. ευρώ που έχουν δεσμευθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση