GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μother!: Ο Αρονόφσκι επιστρέφει

Ο σκηνοθέτης των «π», «Ρέκβιεμ για Ένα Όνειρο» και «Μαύρος Κύκνος» μπαίνει δυναμικά στην κούρσα των επόμενων βραβείων. Τον Οκτώβριο τ...


Ο σκηνοθέτης των «π», «Ρέκβιεμ για Ένα Όνειρο» και «Μαύρος Κύκνος» μπαίνει δυναμικά στην κούρσα των επόμενων βραβείων. Τον Οκτώβριο του 2017 θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες η τελευταία ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι. Το «mother!», θα κυκλοφορήσει σε φιλική ημερομηνία για μέλλουσες βραβεύσεις, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το καστ που συμμετέχει.

Με έμπνευσή που μπορεί να βασίζεται από τον σχετικά πρόσφατο «Θεό της Σφαγής» του Ρομάν Πολάνσκι και τα «Παράξενα Παιχνίδια» του Χάνεκε - ή ακόμα και το σοκαριστικό «The Invitation» της Κάριν Κουσάμα - ο Αρονόσφσκι είναι σίγουρο πως θα έχει κρυφούς άσους στην πλοκή του. Ή  μάλλον όχι και τόσο κρυφούς.

Η εργασιομανής Τζένιφερ Λόρενς και ο Χαβιέ Μπαρδέμ υποδύονται το κεντρικό ζευγάρι οι σχέσεις του οποίου θα δοκιμαστούν όταν απρόσκλητοι επισκέπτες καταφθάνουν στο σπίτι και ταράζουν την ήρεμη ρουτίνα τους. 

Η κινηματογραφική μούσα των '90s Μισέλ Φάιφερ,  ο Εντ Χάρις και τα αδέρφια Γκλίσον (Ντόμναλ και Μπράιαν) συμπρωταγωνιστούν και προφανώς καθορίζουν την ιστορία, σύμφωνα με το ΣΙΝΕΜΑ.

Το «mother!» σηματοδοτεί την επιστροφή του Αρονόφκσι μετά τον επικό, αλλά άνισο «Νώε» που απέφερε πάνω από 362 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, και την ημέρα της κυκλοφορίας του θα ανταγωνιστεί άλλη μία ταινία-μυστηρίου, τον Μάικλ Φασμπέντερ και τον «Χιονάνθρωπό» του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση